Szymcio napisał(a):To chyba każdy ma w głowie
Według rządu jesteś debilem i nie masz tego w głowie.
Szymcio napisał(a):To chyba każdy ma w głowie

Rafcio napisał(a):Potem raport MAK dzięki któremu cały świat dowiedział sie, że katastrofe spowodował pijany(!) generał w krwi, któego po nie wiadomo jak długim czasie leżenia w lesie wykryto nieprawdopodobną ilośc 0,6 promila alkoholu.

Rafcio napisał(a):Jeszcze co do Kaczyńskiego na Wawelu. Może on sam jako prezydent nie zasłużył na aż tak godny pochówek. Ale on poniekąd jako symbol tych dwóch tragedii Katynia i Smoleńska z
na Wawel zasłużył jak najbardziej.
daniel napisał(a):

Kris1908 napisał(a): a młodzi wykształceni z wielkich miast są na czasie, gdy cisną po Kaczyńskim.

Kris1908 napisał(a):młodzi wykształceni z wielkich miast
sebos_krk napisał(a):Zacytowałem post daniela, ale ja bym zmienił początek na Smoleńsk. Słuchajcie przez cały okrągły rok w każdych wiadomościach było jedno i to samo. Do zesrania. Przecież cała ta tragedia jest wykorzystywana tylko i wyłącznie do celów politycznych. Bólu i żałoby jest niestety tutaj jak na lekarstwo.

Kaczyński symbolem tragedii Katynia?!
sebos_krk napisał(a):Zacytowałem post daniela, ale ja bym zmienił początek na Smoleńsk. Słuchajcie przez cały okrągły rok w każdych wiadomościach było jedno i to samo. Do zesrania.
sebos_krk napisał(a):Przecież cała ta tragedia jest wykorzystywana tylko i wyłącznie do celów politycznych.
sebos_krk napisał(a):Bólu i żałoby jest niestety tutaj jak na lekarstwo.

Jaroldz napisał(a):Lasq, sorry, ale jeśli nie rozróżniasz zwykłego wyzwiska od wrzuty na tle rasistowskim, to nie mamy chyba o czym rozmawiać. Gdyby Suarez do Evry powiedział np. "Ty chuju", " Frajerze" itd. wtedy nie byłoby sprawy, ale rasistów powinno się gnębić na każdym kroku. Jeszcze chuj kłamał, że nie wyzywał Evry.
Jaroldz napisał(a):Mam znajomego czarnoskórego i kiedyś byliśmy na mieście na imprezie i jeden palant zaczął do niego fikać i wyzywać od czarnuchów, małp itp. Myślisz, że to miłe słyszeć takie obelgi na tle rasowym

Jaroldz napisał(a):Gdyby Suarez do Evry powiedział np. "Ty chuju", " Frajerze" itd. wtedy nie byłoby sprawy,

Kris1908 napisał(a):Jaroldz napisał(a):Gdyby Suarez do Evry powiedział np. "Ty chuju", " Frajerze" itd. wtedy nie byłoby sprawy,
Jaroldz, ty chuju.
Taki test to był, wżdy ja wolałbym być murzynem, a nie męskim członkiem, ale rozumiem i szanuję fakt, że tobie może odpowiadać inna opcja.

Hubercik napisał(a):Ano taki kraj.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Puma Buty - leżaki ogrodowe - aranżacje - odżywki - last minute