Sir Alex: Hey, Kustchak, u will play today dude!
Kuszczak: Ah, Boss, thank you very much!
Sir Alex: Prima Aprilis, hahahaha!
Sir Alex: Hey, Kustchak, u will play today dude!
Kuszczak: Ah, Boss, thank you very much!
Sir Alex: Prima Aprilis, hahahaha!

radzio napisał(a):A co Wy byście wybrali?

<iiigooor> ja jebe
<iiigooor> wchodze w kod strony patrze jak to tam nasz programista zrobil
<iiigooor> i stary kawalek kodu
<iiigooor> <!-- stopki i inne fetysze -->
<Geek> Kocham informatyków :)
<Geek> Zjebał się serwer na uczelni więc siedzi jeden taki szpec i grzebie coś tam...
<Geek> Wszedłem popatrzeć jak mu idzie a tu nagle ten jeb! Pizda w klawiature i drze się:
<Geek> "Zaś chuju wisisz ale kurwa i tak cie postawie!!!!" xD
<serp> studenci z pw mają jednak jakieś zasady, pojebane ale mają. Zapomniałem ostatnio plecaka po wfie i został w szatni na noc. następnego dnia przychodzę sprawdzić i okazało się, że plecak jest, portfel z kasą który był w środku też, perfumy, dezodorant, strój, buty... wszystko było, z wyjątkiem - trzech kanapek i nadgryzionego batona...<mim> jadę dzisiaj do klientki do domu na serwis
<mim> patrzę: a na LCD, w prawym dolnym rogu naklejony plaster (tak z 5cm)
<mim> "po co to?" - pytam. "Pęknięty?"
<mim> "Nie, jakaś ikonka mi wyskakiwała, więc zakleiłam" - odpowiedziała klientka
<mim> Udławiłem się herbatą...<pio> Czy to że malucha trzeba pchać żeby ruszył to już napęd hybrydowy?<Redgard> Jem ciasto z nasieniem
<Redgard> *nadzieniem
<-- koleżanka z klasy.Czy jak skopiuję fragment tekstu i podłączę myszkę do innego komputera to na tym drugim komputerze będę mogła wkleić tamten tekst?
<-- nauczycielka od matmyUczeń kupił dwa jabłki
<-- kolega z klasy.To my organizujemy mistrzostwa świata czy Europy w 2012?
<--kolega z klasy podczas odpowiedzi z geografii.Ameryka połówkowa
<--j.w tylko na matmie.Proszę pani, dwa razy jeden to dwa czy jeden?
<-- kolega z klasy do facetki od matmy, jak ta powiedziała do niego: "Uspokój się synu, bo pójdziesz do gabinetu pani dyrektor".Nie mów do mnie synu, bo nie jesteś moją córką.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - objawy ciąży - kajaki krutynia - czarter jachtów na mazurach - foteliki samochodowe - Bukmacherzy