Wykladowców dzielimy na 5 grup:
1. Pedalów. 2. Superpedalów. 3. Antypedalów. 4. Pedalów-magików. 5. Pedalów-pirotechników.
Dlaczego ?
Wykladowca pedal mówi: "Ja Cie Michalski wypierdole..."
Wykladowca superpedal mówi: "Ja Was wszystkich wypierdole".
Wykladowca antypedal mówi: "Ja sie Michalski z Toba pierdolic nie bede!"
Wykladowca pedal-magik mówi: "Ja Cie Michalski tak wypierdole, ze ty nawet nie zauwazysz kiedy"
Wykladowca pedal-pirotechnik mówi: "Ja Cie Michalski wypierdole z hukiem".
P.S. Jest jeszcze Wykladowca pedal-McGyver: "Ja Was Michalski wypierdole ! w kosmos golymi rękami...

- napis na koszulce
- Logo powstało po meczu z Milanem;]

<Mund> Nie po to budowalismy 0.5km autostrady, aby wlosi odebrali nam ME!<Goollom> Cześć... Mateusz?
<Ufo> Cześć, no Mateusz, a kto pyta?
<Goollom> Twoja dziewczyna to Anka, tak?
<Ufo> No tak, a co?
<Goollom> Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne?
<Ufo> No tak, ale o co chodzi i kim jesteś?
<Goollom> Nieważne.. ja tak tylko... podziękować Ci chciałem ;)<ziom> idziesz jutro na wyklady?
<milosz> tak
<ziom> zartujesz
<milosz> ty zaczales :)<kubi> wolno, wolniej, nasza-klasa.pl<db> przegladajac nasza-klasa.pl przypominaja mi sie stare dobre czasy...
<xcx> no mi tez :) podstawówka, gimnazjum itd... ci wszyscy ludzie, ci znajomi :)
<db> mi nie o to chodzi... ta strona dziala mi jakbym mial modem 56kbps... i pakiet 30 godzin...

bash napisał(a):<wijet> dzisiaj bylem po wpis do indexu,facet luka mi w karte same 5 i jeno 3+ i domnie oooo angielskiego sie pan nie uczy to jak pan wyjedzie do irlandi?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - biuro podatkowe szczecin - sklep internetowy - Mk Dent - producenci domow z drewna - Koparka łańcuchowa