Mam na oku dwa licea. Jedno w rankingu zajmuje 22. miejsce, drugie trochę dalej. Z własnego doświadczenia napiszcie, czy mam szansę się tam dostać?

Tomassen napisał(a):Człowieku, jak będę miał 35 z matmy to idziemy się zalać, stawiam![]()

Tomassen napisał(a):n00bquestion: co to znaczy?
Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnegoI potem na koniec roku wpadła średnia 5,7

Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnegoI potem na koniec roku wpadła średnia 5,7

Arken napisał(a):I potem na koniec roku wpadła średnia 5,7

Olis napisał(a):Po 1 semestrze w LO na BIO-CHEMIE

pablo napisał(a):moja srednia 4.00
pablo napisał(a):W drugim celuje w 4,5

Olis napisał(a):Bardzo ładnie ;] Nie wiem jak u was, ale w naszym liceum najtrudniej jest na bio-chemie właśnie. Codziennie jakieś sprawdziany, a rozszerzają nam każdy przedmiot właściwie.
Olis napisał(a):Pewnie będziesz miał, 1 semestr najgorszy. Teraz będzie z górki^^ Ja celuję w pasek

jagusia92 napisał(a):Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnegoI potem na koniec roku wpadła średnia 5,7
Ale to tak samo z siebie wyszło, czy kułeś 24 godziny na dobę?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - uTorrent - Darmowe Aliasy - projekty domów - Zakłady bukmacherskie - NIVEA SOFT do pielęgnacji ciała