Kris1908 napisał(a):
A jak się czujesz z matmy, fizyki?
Niby nieźle, ale nie wybitnie. Jeśli chodzi o Politechnikę to na pewno nie. Bo może i bym się dostał, ale nie utrzymał
Swojego czasu też myślałem o księgowości, ale czy ja wiem...
Kris1908 napisał(a):
A jak się czujesz z matmy, fizyki?

Kris1908 napisał(a):Wspominałeś o infie. Z tym jest tak, że jak się sam w to nie bawisz i nie zgłębiasz, to szkoła ci gówno da. To trzeba lubić, zresztą podobnie jest z fizyką
Adis napisał(a):Masz jeszcze blisko rok do matury, sporo czasu na zastanawianie się co dalej. Ciężko jest cokolwiek doradzać w takiej sytuacji, sam musisz podjąć decyzję. Pamiętaj też, że zawsze po pierwszym roku studiów możesz zmienić decyzję, w końcu lepiej stracić ten rok czasu ale robić później coś, z czego będzie się czerpać czy to przyjemność, czy kasę.

Kris1908 napisał(a): RedLucas napisał(a):AWF
Tutaj nie mam pojęcia. Co można po tym robić innego niż uczyć WFu? A to często sprowadza się do grania na macie.*
* "Macie piłkę i gracie."
** Nie chodzi o Matę

RedLucas napisał(a):Co do informatyki to się zgodzę i pewnie tak bym robił, ale zorientowałem się, że troszkę mnie to przerasta i wcale tak nie bawi. Jeśli chodzi o fizykę to tu już szkoła może Ci troszkę więcej zaoferować, nie trzeba aż tak wiele samemu zapieprzać, choć gdy przychodzi co do czego, to już bez kilku godzin siedzenia samemu nad tym, nie podołasz.

RedLucas napisał(a):Co do informatyki to się zgodzę i pewnie tak bym robił, ale zorientowałem się, że troszkę mnie to przerasta i wcale tak nie bawi. Jeśli chodzi o fizykę to tu już szkoła może Ci troszkę więcej zaoferować, nie trzeba aż tak wiele samemu zapieprzać, choć gdy przychodzi co do czego, to już bez kilku godzin siedzenia samemu nad tym, nie podołasz.

Foster napisał(a):Tak przy okazji, czy ktoś z obecnych na forum studiuje Administrację?

Lasq napisał(a):Chociaż mam parę koleżanek na tym kierunku, które by się pewnie obraziły o te słowa więc ciiicho (to głównie kieruję do branki).

W administracji rządowej w ciągu trzech lat (nie)rządów PO zatrudnienie wzrosło o 60 tysięcy. Nie wlicza się w to zatrudnienie w administracji pozarządowej

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Aparaty kosmetyczne - Kiteboarding - Stomatolog Wrocław - Ares - Konkurs