Szkoła/Studia

Film, muzyka, komputery i wiele innych - czyli wszystko i o wszystkim!

Re: Szkoła

Postprzez Peter Parker on 10 Lut 2008, 19:53

I znów od jutra do szkoły... Ratunku, ja nie chcę! :|
tvsportowe.pl - wszystko o sporcie w polskiej telewizji. Zapraszam!;)
Awatar użytkownika
Peter Parker
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 05 Lut 2008, 01:01
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez bartez on 10 Lut 2008, 20:42

haha ja mam ferie od jutra :D
Awatar użytkownika
bartez
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 19:18
Miejscowość: Kołbiel
Postawił: 2 piw

Postprzez paolo on 10 Lut 2008, 20:43

Ha ha, ja od jutra oficjalnie cieszę się feriami.

No bo oczywiście weekend, a w ogóle bez sensu, że trza było zacząć nowy semestr bez żadnej przerwy, ehh ;/
Który ze mną w konkury na mój słowotok?
Awatar użytkownika
paolo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 16:40
Miejscowość: Strzegom
Postawił: 56 piw
Otrzymał: 94 piw za 52 wypowiedzi

Postprzez Olis on 10 Lut 2008, 21:09

Ja też jutro do szkoły, ale powiem wam, że nudzi mi się w tym domu ;p Ja lubię chodzic do szkoły, poodrabiac lekcje, pouczyc się ^^ Naprawdę, ale zapewniam wszystko ze mną w porządku. ;)
'It's gonna be legen - wait for it - and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is - DAIRY!'
Awatar użytkownika
Olis
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 03 Lut 2008, 19:20
Miejscowość: Pleszew
Postawił: 16 piw
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez Tomassen on 10 Lut 2008, 21:27

Olis napisał(a):Ja też jutro do szkoły, ale powiem wam, że nudzi mi się w tym domu ;p Ja lubię chodzic do szkoły, poodrabiac lekcje, pouczyc się ^^ Naprawdę, ale zapewniam wszystko ze mną w porządku. ;)

W sumie czasem tez tak mam. Mam dosc szkoly, ale jak siedze w domu to mi sie nudzi :P
COMA, Carrion, Candlebox, Creed, Pink Floyd, Dream Theater, Slash, Muse, Dire Straits.
Ostatnio: Wojtek Pilichowski, Piotr Rogucki, Me Myself and I, David Garrett, OSTR, Hugh Laurie

http://www.lastfm.pl/user/Tomassen
Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 12:06
Miejscowość: Kańczuga/Rzeszów
Postawił: 111 piw
Otrzymał: 37 piw za 24 wypowiedzi

Postprzez pablo on 10 Lut 2008, 21:32

A macie coś takiego w wakacje? Wiem wydaje się głupie ale już tak pod koniec sierpnia naprawde chce mi się już wracać do szkółki bo brakuje mi tych codzinnych spontanicznych sytuacji 8-)
If you're going to San Francisco be sure to wear some flowers in your hair ...
Awatar użytkownika
pablo
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 30 Sty 2008, 23:03
Miejscowość: Skierniewice

Postprzez Olis on 10 Lut 2008, 21:40

Dokładnie, w wakacje jest fajnie przez miesiąc, ale potem juz sama z siebie sięgam po książki ;p A angielskiego to już w ogóle sobie nie daruję, i nawet w ferie się uczyłam. Ale angol to w sumie nie nauka, tylko przyjemnosc. ;) I w ogóle w szkole mozna spotkac masę osób, których na codzień przez 2 miechy nie zobaczę, a nie raz, nie dwa są jaja jak berety z klasą :D
'It's gonna be legen - wait for it - and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is - DAIRY!'
Awatar użytkownika
Olis
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez vtg87 on 10 Lut 2008, 21:43

Wiecie co... Ja tak miałam, owszem. Podstawówka, gimnazjum, liceum... Na studiach już nie. Tzn. tęsknię bardzo za ludźmi, ale mam dużo znajomych tych, za którymi tęsknię prawie na co dzień dostępnych, a mózg się ogłupia przez wakacje :D Kocham to uczucie, kiedy mam takie pierdoły w głowie, że aż miło :D
Ale ogólnie żeby tęsknić za niesprawiedliwymi wykładowcami (nie mówię o niesprawiedliwości w stosunku do mnie), o terrorze na niektórych ćwiczeniach i zapierdzielaniem przed sesją? O nie, nie tęsknię. Ale gdyby nie ludzie, na których mi zależy, pewnie już dawno bym zrezygnowała z tych studiów, bo czasem nie wyrabiam ;-)
1908 and 1911 and 1952 and
1956 and 1957 and 1965 and
1967 and 1993 and 1994 and
1996 and 1997 and 1999 and
2000 and 2001 and 2003 and
2007 and 2008 and 2009 !!!!!
...as The Reds go marching on on on!!
---
http://sktg.pl

Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
vtg87
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 24 Sty 2008, 22:14
Miejscowość: (Wolne Miasto) Gdańsk

Postprzez madzia on 10 Lut 2008, 21:46

Tomassen napisał(a):Mam dosc szkoly, ale jak siedze w domu to mi sie nudzi :P

No, ja mam tak samo. Niby jak myślałam o feriach to była radość i szczęście, a minęły dwa dni i jak myślę, że jeszcze tak przez dwa tgodnie to już mi się nie chce. :/ No ale jakoś to będzie, a przynajmniej będzie się chciało do szkoły wracać :P

I w wakacje jest to samo. Tak naprawde to chyba najbardziej znajomych brakuje i różnych akcji, które się tworzy ;)
United Road, take me home,
To the place, I belong,
To Old Trafford, to see United,
Take me home, United road.
madzia
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 29 Sty 2008, 22:34
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Olis on 10 Lut 2008, 22:00

I na dodatek w wakacje same powtórki w TV :twisted:

Prze-pra-sza-my
Ostatnio edytowany przez Olis, 10 Lut 2008, 22:09, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Olis
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez Tomassen on 10 Lut 2008, 22:04

Dobra, ten offtop brnie już za daleko, myślałem, że się zatrzyma w pewnym miejscu :D Kończymy, to nie temat o wakacjach, a o szkole, a do wakacji jeszcze w ch...olere :P Tego typu sprawy w Kąciku adoracyjnym ;) Pozdro :*
COMA, Carrion, Candlebox, Creed, Pink Floyd, Dream Theater, Slash, Muse, Dire Straits.
Ostatnio: Wojtek Pilichowski, Piotr Rogucki, Me Myself and I, David Garrett, OSTR, Hugh Laurie

http://www.lastfm.pl/user/Tomassen
Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 12:06
Miejscowość: Kańczuga/Rzeszów
Postawił: 111 piw
Otrzymał: 37 piw za 24 wypowiedzi

Postprzez ring0 on 23 Lut 2008, 11:57

Jak w regulaminie szkoły jest, że nie wolno nic zadawać na ferie a na poniedziałek mamy zapowiedzianą pracę klasową to jest sens się awanturować o przełożenie : >?

Gupia matma. <świr>
ring0
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:19

Postprzez bartez on 23 Lut 2008, 12:05

Było miło ale się skończyło :/ Już po feriach, jeszcze tylko dziś i jutro i do szkoły :evil: drugi tydzień to zleciał zdecydowanie zbyt szybko. Co do praz domowych to zadali nam w h... szczególnie z maty ( 30 zadań chyba <świr> ) już nie wspomnę o klasówkach w pierwszym tygodniu...
Awatar użytkownika
bartez
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 19:18
Miejscowość: Kołbiel
Postawił: 2 piw

Postprzez Olis on 23 Lut 2008, 12:14

Koledzy, nie narzekajcie ;) Ja juz skończyłam ferie 2 tygodnie temu i w tym czasie napisałam prace plasowe z: matmy, fizyki, biologii, francuskiego, angielskiego, TI, 2 z polskiego, nie licząc kartkówek. A na następny tydzień mam zapowiedziane z polskiego test, ang sprawdzian, chemia spr, biologia spr, geografia x 2. I mi nie mówicie, że macie gorzej, bo nie uwierzę :lol: No, chyba, że macie jakimś cudem, to współczuję.

ring0 napisał(a):Jak w regulaminie szkoły jest, że nie wolno nic zadawać na ferie a na poniedziałek mamy zapowiedzianą pracę klasową to jest sens się awanturować o przełożenie : >?

W sumie nie zadał nic na ferie, praca klasowa jest PO feriach, ale oni uważają, że my w ferie będziemy się i tak uczyc. Więc nie ma sensu. Uczeń to dla nich smród, tylko byśmy chcieli sprawdziany przekładac. A z resztą to jest tylko matma... ;)
Awatar użytkownika
Olis
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez ring0 on 23 Lut 2008, 14:10

W tym właśnie problem, bo - nie oszukujmy się - jak będą chcieli zrobić sprawdzian, to choćby pawlo ich 3 razy zbluzgał to zdania nie zmienią... <gafa>
ring0
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:19

PoprzedniaNastępna

Powróć do Offtopic