Co to nikt nie pije ani nie pali?
Temat poświęcony wszelkiej maści trunkom, fajkom, grzybkom, prochom i roślinkom
Piszcie w czym gustujecie, czym się brzydzicie itp.

mateksa napisał(a):Ludzie co to się dzieje, Marlboro Light po 9,50Czy ich za przeproszeniem pokurwiło? Jeszcze niedawno stały po 7,50. Już wtedy było drogo, a co dopiero teraz. Trzeba sie przerzucić na coś tańszego, ale nie takiego, żeby w rok płuca zajechać. Polecacie co? Dzisiaj mnie kumpel poczęstował Davidoffami, no i nawet nawet, Light kosztują 8 zł, a Super Lighty 9 zł. Próbuje sie przerzucić na L&M, bo na tych jebanych Marlboro nie wyrobie. Jeść przecież też trzeba.
mateksa napisał(a):A z piw to ostatnio tylko Heineken i Żywiec. Ja wyznaje zasadę, ze na piwach się nie oszczędza i żadnych sikaczów za 1,50 sie nie tykam.

mateksa napisał(a):Ludzie co to się dzieje, Marlboro Light po 9,50![]()
A z piw to
Wódka
Wino

sebos_krk napisał(a):Pilsner Urquell
sebos_krk napisał(a):I bardzo dobrze. Jak ktoś nie ma co z kasą robić to niech dalej wydaje na papierosy.

Lucas napisał(a):Teraz się pali L&M

muszeq napisał(a):Anirin wspomniał o jakichś DjarumachPierwsze słyszę. Na lubelszczyźnie chyba nikt tego nie pali.

muszeq napisał(a):A jak ktoś nie ma kasy to u nas w miasteczku jest koleś, który importuje fajki z Rosji.
muszeq napisał(a):Jestem pewien na 100%, że nigdy nie będę palił nałogowo, bo po 1 wiem jakie są tego konsekwencje, a po drugie na sam smród tego dymu mi się bełtać chce.
muszeq napisał(a):Jak widzę kumpla, który z braku funduszy podchodzi do żuli i prosi o fajkę to mi się niedobrze robi.
Lucas napisał(a):Pall Malle.
Kisia92 napisał(a):wiele panienek ekscytuje się 'desperado' czy jakoś tak.
Anirin napisał(a):Aha i te Djarumy to są takie burżujskie pety, bo kosztują jakieś 12 zeta chyba

Oranżada z procentami

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - noclegi w Polsce - calling card - projekty domów drewnianych - forum ślubne - Darmowe Etui na okulary