Pozdrawiam.

pimpek napisał(a):to cisnie mi się na usta pewna refleksja - radzio twoja robota, to zawsze majstersztyk.
pimpek napisał(a):radzio, czy nie myślisz o tym, aby stworzyć najlepszy portal informacyjny o MU w sieci?

radzio napisał(a):To że RedCafe jest takie jakie jest to zasługa ludzi tu piszących a nie moja. Bo to tutejsi Forumowicze tworzą tę atmosferę, piszą posty etc. Więc jeśli kogoś gloryfikować to ich, a nie mnie.
radzio napisał(a):Z Redlogiem sprawa ma się podobnie. To nie ja piszę teksty, to nie ja wymyślam tematy . Redloga nie Tworzy jedna osoba a cały zespół, w skład którego wchodzą niesamowici ludzie. Naprawdę miałem zajebiste szczęście, że jakimś cudem nasze drogi się zeszły. Tak więc znowu jeśli kogoś wychwalać to każdego z autorów Redloga z osobna, a nie mnie.

matys napisał(a):To SMF imo najładniej wygląda. Ale wygląd to tam pół biedy, trzeba wybrać najbardziej funkcjonalne.

Kula napisał(a):No i super, od wielbicieli Teveza dostałbym juz z minus 250 pkt

dsw_MUszyna napisał(a):też uważam że "liście" to głupi pomysł, bo ludzie mają różne punkty widzenia na daną sytuację, jednak "piwa" są ok, bo dobrze uargumentowany punkt widzenia ma szansę być nagrodzony.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - kosmetyka kraków - vision - noclegi szczecin - noclegi w Polsce - Księgarnia internetowa