Nigdy nie będzie pasowało wszystkim, ale o priorytecie transmisji tych meczów nie można dyskutować, bo jest to więcej niż oczywiste.

Foster napisał(a):Oglądał ktoś dzisiaj inaugurację rundy wiosennej? Pięknie Borussia ogoliła Bayern. Fajny mecz, z szybkimi akcjami i bardzo ładnymi bramkami.
W Niemczech głośnio jest o Mario Gotze, a obok niego już niedługo będzie grał Marco Reus, który wcale poziomem od niego nie odstaje. O ile dobrze pamiętam to Marco strzelił dzisiaj swoją 12 bramkę w sezonie, a do tego zaliczył 8 asystę. Jest to świetny wynik jak na pomocnika. Bardzo szybki, inteligentny. BVB zrobiło złoty interes i mam nadzieję, że Reus będzie im długo służył.
MARC-ANDRÉ TER STEGEN - 19 lat, a imponuje pewnością siebie. Bardzo dobrze grał na przedpolu, nie bał się wychodzić do trudnych piłek i co najważniejsze były to pewne wyjścia. Troche musi popracować nad grą nogami, ale myślę, że warto śledzić uważnie poczynania tego bramkarza, bo już niedługo może być jednym z najlepszym.
A na deser Manuel Neuer i jego kolejny babol. Wszystkich tych którzy tak bardzo go chcieli w MU odsyłam do skrótu i obejrzenia pierwszej bramki dla BM.

A na deser Manuel Neuer i jego kolejny babol. Wszystkich tych którzy tak bardzo go chcieli w MU odsyłam do skrótu i obejrzenia pierwszej bramki dla BM.

Foster napisał(a):A co ma do tego De Gea? N

Mario Goetze wypada na dwa miesiące.
]Mario Götze wypadł z gry na dłuższy okres czasu. Z powodu przeciążenia kości łonowej, zawodnik Borussii nie będzie mógł zagrać przez sześć do ośmiu tygodni.
Diagnoza lekarza klubowego Dortmundu, Dr. Markusa Brauna została potwierdzona przez lekarza kadry Reprezentacji Niemiec Dr. Hansa-Wilhelma Müller-Wohlfahrta.
Dr. Braun oznajmił, iż 19-latek przez najbliższe dwa tygodnie będzie odpoczywał i dopiero po tym okresie zacznie rehabilitacje.
Borussia Dortmund będzie musiała sobie radzić bez swojej gwiazdy do połowy marca. Dopiero mecz w Augsburgu będzie najbliższym możliwym terminem powrotu Götze.
borussia.com.pl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - International Phone Card - zakłady bukmacherskie - chirurgia plastyczna - hotele łódź - cyklinowanie trójmiasto