Lucas napisał(a):Kerlon prócz swojej sztuczki z cyrku, z którą był dobry 2 lata temu nic więcej nie potrafi. Jest taki sam jak większość młodych Brazylijczyków.
Zaloze sie o pol wyplaty (srednia kasa) ze kerlon nie minalby zadnego srodkowego obroncy w anglii z druzyny ktora zajela miejsce w pierwszej dziesiatce.

koro takie beztalencia jak Davies, Ameobi czy Smith w tej lidze potrafili strzelac bramki,

Oskar napisał(a):Tak btw, to ponoć SAF chce ściągnąć na OT utalentowanego 19 latka z Udinese - Alexisa Sancheza.
mufc.pl napisał(a):Agent Alexisa Sancheza, Fernando Felicevich potwierdził, że Manchester United złożył ofertę transferową, której przedmiotem był jego klient. Jednak władze Udinese nie zgodziły się na sprzedaż 19-latka do ekipy mistrzów Anglii.

Sarni napisał(a):Ciezko byloby to sprawdzic bez transferu do Premiership, ale jestem w 100% pewny ze bez problemu by sobie z tym poradzil. Z technika, szybkoscia i kontrola pilki nie ma wiekszych problemow. Skoro takie beztalencia jak Davies, Ameobi czy Smith w tej lidze potrafili strzelac bramki, to Kerlon na pewno by sobie dal rade. Nie wiem, dlaczego mialby sobie nie poradzic, szczerze to nie widze ani jednego powodu.

pawlo napisał(a):Sarni napisał(a):Ciezko byloby to sprawdzic bez transferu do Premiership, ale jestem w 100% pewny ze bez problemu by sobie z tym poradzil. Z technika, szybkoscia i kontrola pilki nie ma wiekszych problemow. Skoro takie beztalencia jak Davies, Ameobi czy Smith w tej lidze potrafili strzelac bramki, to Kerlon na pewno by sobie dal rade. Nie wiem, dlaczego mialby sobie nie poradzic, szczerze to nie widze ani jednego powodu.
Nie dopisałem, że chodziło mi tylko i wyłącznie o ten trick cyrkowy. Bo jakim on zawodnikiem jest, to ja nie mam zielonego pojęcia.

mateksa napisał(a):http://pl.youtube.com/watch?v=YBXv5FISzjg Wkurwił murzyna to ma za swoje. Gdzieś potem czytałem(albo mi sie śniło), że ten kerlon potem jakiś czas w piłe nie grał, choć tu się szykownie pozbierał. Wrażenia artystyczne 10/10, byłoby ciekawie w PL. Niech, ze go kto kupi.

sebos_krk napisał(a):Że niby Kerlon miał dostać za te sztuczki![]()
sebos_krk napisał(a):a w Anglii dostosowałby się szybciutko do wymogów.

mateksa napisał(a):No to mi się widocznie popierdoliło coś, albo pomyliłem se te 120 dni bana tego kolesia z Kerlonem.

Młody polski piłkarz Sebastian Tyrała może zostać wypożyczony na najbliższy rok z Borussii Dortmund do Arminii Bielefeld. Jeśli oba kluby Bundesligi dojdą do porozumienia, to urodzony w Raciborzu pomocnik będzie grał w jednej drużynie z Arturem Wichniarkiem.
Tyrała ma nadzieję, że jeśli będzie regularnie występował w meczach ligowych, to szybko dostanie powołanie do reprezentacji Polski.

bartolo1196 napisał(a):może przejdzie do jakiegos dobrego klubu i tam się rozwinie

Foster26 napisał(a):Chciałbym zwrócić uwagę że on urodził sie w Raciborzuczyli w mojej miejscowości

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - potencja - Producent smyczy reklamowych - objawy ciąży - wynajem aut trójmiasto - calling card