Jak donosi agencja Sportmediaset Rafinha w rozpoczętym niedawno sezonie będzie reprezentował barwy Juventusu Turyn, który dziś w nocy zakończył negocjacje w sprawie transferu z Schalke 04.

Mata napisał(a):Tak czy inaczej wszystkie znaki na niebie wskazują , że niebieską część Mediolanu zasili Snejder z Realu.

"Nie traktuję opuszczenia Realu jako osobistą porażkę, gdyż Inter to jeden z największych klubów na świecie. Od czterech lat dominują we Włoszech i jestem dumny z tego, że będę nosić niebiesko-czarną koszulkę. Dostałem mnóstwo SMS-ów od Mourinho, w których napisał mi jak ważną postacią mam być w jego zespole. To będzie dla mnie czysta przyjemność pracować z nim. Jestem bardzo dobrze przygotowany kondycyjnie, więc jeśli trener będzie chciał abym zagrał w derbach to nie będzie to dla mnie żaden problem." - powiedział Sneijder

Arjen Robben nie jest już piłkarzem Realu Madryt. Zgodnie z przewidywaniami popularni Królewscy zdecydowali się sprzedać Holendra i tym samym jest on kolejnym zawodnikiem po Wesleyu Sneijderze, który był zmuszony opuścić stolicę Hiszpanii.
Bayern Monachium wyłożył za lewoskrzydłowego 25 mln euro, czyli o 9 mln euro więcej, niż Inter Mediolan za Sneijdera. Robben nie zadebiutuje jednak podczas najbliższego ligowego starcia Bawarczyków przeciwko VfL Wolfsburgowi, tylko w następnym spotkaniu, kiedy to klub zmierzy się z Borussią Dortmund.

Francuskie Le Havre złożyło oficjalną skargę do FIFA w sprawie transferu Paula Pogby do Manchesteru United. Czy Czerwone Diabły podzielą los londyńskiej Chelsea, która otrzymała zakaz dokonywania transferów?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - konferencje kołobrzeg - last minute - Radiowizjografia - Mustela - International Phone Card