sebos_krk napisał(a):Zobaczymy czy wystarczy zmiana szkoleniowca

Mata napisał(a):Real jest najbardziej utytułowanym klubem ale zarazem najgorzej zarządzanym na świecie.
Mata napisał(a):Ja nie mogę tego zrozumieć .

Mata napisał(a):Ramos miał świetny okres w Sevilli ale jak tam przyszedł tak naprawdę klocki były już poukładane.

Juande Ramos kompletnie zawalił prestiżową posadę w londyńskim Tottenhamie co każe bardziej krytycznie przyjrzeć się wcześniejszym dokonaniom w Sevilli , bo wcale niekoniecznie były jego zasługą.
W Sevilli poszczęściło mu się niebywale. Dostał w spadku po Joaquinie Caparronie zespół znakomicie poustawiany , świetnie zorganizowany w defensywnie. Nad transferami czuwał znakomity dyrektor sportowy - Monchi .

OD 1989 roku Real zatrudnił rekordową ilość 22 szkoleniowców, a dla przykładu w Manchesterze od '89 roku rządzi Ferguson

Mata napisał(a):Kierowałem się głównie tym , zaraz zamieszczę cały artykuł
Juande Ramos kompletnie zawalił prestiżową posadę w londyńskim Tottenhamie co każe bardziej krytycznie przyjrzeć się wcześniejszym dokonaniom w Sevilli , bo wcale niekoniecznie były jego zasługą.W Sevilli poszczęściło mu się niebywale. Dostał w spadku po Joaquinie Caparronie zespół znakomicie poustawiany , świetnie zorganizowany w defensywnie. Nad transferami czuwał znakomity dyrektor sportowy - Monchi .
46 nr piłki nożnej :
http://img176.imageshack.us/my.php?image=img0719sy8.jpg
Dość ciekawe zestawienie wg mnie.

muszeq napisał(a):Nie zgodze się też z tobą co do Pepe, bo obrońca z niego świetny. Zdarzały mu się błędy, ale zostały wyolbrzymione w związku z ceną jaką za niego zapłacono. Jednak na przestrzeni sezonu prezentował się bardzo dobrze. Nie zmienia to jednak faktu, że oprócz niego i Ramosa w tej chwili Real dobrymi obrońcami nie może się pochwalić.

Luki napisał(a):Coś słabo widzę Real w tym spotkaniu.

sebos_krk napisał(a):Czasami na przekór wszystkim drużyna skazywana na porażkę w takim spotkaniu potrafi wznieść się na wyżyny.

Luki napisał(a):Być może przyjście Ramosa da drużynie solidnego kopa i zastrzyk optymizmu przed zbliżającym się spotkaniem.

Mata napisał(a):Nic nie przemawia za tym klubem

Tomi napisał(a):Jak Ramos ustali odpowiednia taktykę i dobrze przypilnuje Messiego to nie widzę Barcy.
Tomi napisał(a):Tego typu słowa są bezpodstawne i nie na miejscu. Tak jak mówienie, że za Tottenhamem nic nie przemawia i pokonanie ich to bułka z masłem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Bwin - Bwin bonus - forum ślubne - aranżacje - Saeco