Zdradzony przez swoją partnerkę Wayne Bridge rezygnuje z kadry. Bridge zrezygnował z gry w reprezentacji, ponieważ chce uniknąć niezdrowej atmosfery i podziałów w zespole.
- O swojej pozycji w tej drużynie myślałem długo i intensywnie w kontekście wydarzeń ostatnich tygodni. Gra w reprezentacji Anglii zawsze była dla mnie zaszczytem. Mimo to, po wnikliwej analizie uważam, że moja obecność w tym zespole spowodowałaby niepotrzebne podziały Ze względu na dobro drużyny zdecydowałem się nie przyjmować powołań do reprezentacji. Poinformowałem już o mojej decyzji krajowy związek piłkarski, a zespołowi życzę wszystkiego najlepszego na mundialu w RPA. - zadeklarował piłkarz Manchesteru City.

Gibbs? To ten, co genialnie asystował przy bramce Parka 1/2 LM na Emirates w zeszłym sezonie. Faktycznie, "sheer class".
Lescott to raczej środek obrony, bynajmniej na tej pozycji grał w MC.
Baines faktycznie świetnie gra w tym sezonie, ale czy uda mu się to utrzymać. Baines kojarzy mi się z Nickym Shoreyem i jego pierwszym sezonie w Reading, grał świetnie, zaczęto przebąkiwać o kadrze, zagrał, ale potem generalnie zawodził.
Ciekawi mnie kto zagra na drugiej, bo Glen Johnson w tym sezonie raczej nie przekonuje, a nie widzę raczej żadnych kandydatów.

David James, Robert Green, Joe Hart; Wes Brown, James Milner, John Terry, Matthew Upson, Joleon Lescott, Ryan Shawcross, Leighton Baines, Stephen Warnock; David Beckham, Theo Walcott, Frank Lampard, Gareth Barry, Steven Gerrard, Michael Carrick, Shaun Wright-Phillips, Stewart Downing; Emile Heskey, Jermain Defoe, Wayne Rooney, Peter Crouch, Carlton Cole

michal85 napisał(a):Po prostu genialne. Weźmy kilka meczów Vidica z tamtego sezonu gdzie zachował się gorzej niż Titus Bramble w "czasach chwały" w Newcastle i wyjdzie nam, że jest dupa, a nie obrońca. Dla Gibbsa to były wtedy za wysokie progi, chłopak ewidentnie nie podołał psychicznie.
To nie pierwszy bardzo dobry sezon Bainesa.
Capello lubi stawiać na Browna. Chyba, że zawiódł się po fatalnym jego występie z Brazylią i będzie szukał innego wariantu.

Joe Hart, David James, Robert Green,
Leighton Baines, Jamie Carragher, Ashley Cole, Michael Dawson, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Matthew Upson, Stephen Warnock,
Gareth Barry, Michael Carrick, Joe Cole, Steven Gerrard, Tom Huddlestone, Adam Johnson, Frank Lampard, Aaron Lennon, James Milner, Scott Parker, Theo Walcott, Shaun Wright-Phillips,
Darren Bent, Peter Crouch, Jermain Defoe, Emile Heskey, Wayne Rooney.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - zmniejszanie zdjęć - Salsa Opole - projekty domów drewnianych - bieżnia firmy york - Meble Stylowe