Nasze nowe wyjazdowe stroje... Co sądzicie? Dla mnie lekka kicha, wolałem poprzednie czerwone.

A teraz, uwaga, sprawę komentuje rzecznik PZPN, Agnieszka Olejkowska. - Firma Nike, która jest sponsorem technicznym kadry, przyjęła strategię polegającą na szokowaniu. Stąd granatowe barwy na naszych ubiorach - stwierdziła.
Że co?! Strategię polegającą na szokowaniu? Stąd inne barwy? To może (uwaga, dzieci, zakryć oczy!), do kurwy nędzy, zagramy na różowo? Albo w centki? Może ubierzemy się w stroje Niemców lub Rosjan? Może na przodzie zamieścimy graficzny wzór kupy? Może zamiast orzełka damy wronę? Naprawdę, jest mnóstwo sposobów, by w pełni wykorzystać strategię szokowania. Rozumiemy, że granat plus flaga Monako to tylko pierwszy krok. Niby chcielibyśmy powrotu do barw biało-czerwonych, ale z drugiej strony przyznajemy - ciekawi nas, co będzie dalej...

Czary napisał(a):Ja osobiście nie widzę miejsca w kadrze dla Ebiego. Jak dla mnie to już się skończył i mimo iż umiejętności ma dobre to według mnie obecnie lepszy jest Peszko. Ponadto jest to piłkarz młodszy i szybszy. Wiąże z nim duże nadzieje w kadrze.

Foster napisał(a):Owszem podjął kilka złych decyzji, jednak w Grecji się odradza i powoli zaczyna przypominać tego Ebiego z Dortmundu, dlatego moim zdaniem pisanie, że się skończył jest trochę nie na miejscu.

Foster napisał(a):Na chwilę obecną Ebi jest o klasę lepszy od Sławka i wydaje mi się, że szybko się to nie zmieni.

nmz napisał(a):Jak na razie to dobija do pustej bramki, ale też trzeba umieć się ustawić w odpowiednim miejscu.
Czary napisał(a):IMO na chwilę obecną lepszy jest Peszko. Dobitnie mogą to pokazać statystyki obecnego sezonu.
Czary napisał(a):W odrodzenie się Ebiego zwyczajnie nie wierzę.

Podoba mi się to ustawienie 4-3-3

Mata napisał(a):przede wszystkim w Lubinie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - hotele kraków - klimatyzator inwerterowy - Ubezpieczenie samochodu - soczewki - Gry hazardowe