rimas napisał(a):Masz jakieś kontakty w Fiorentinie? To jeszcze mi powiedz czy Gilardino i Jovetić odejdą, bo jestem bardzo ciekawy, a widzę, że ty wszystko wiesz...
EOT.

Śliwa napisał(a):Polak potrafi! Mogę się nawet z Tobą założyć o to, że w ciągu tego sezonu Artur zaliczy więcej występów w podstawowej jedenastce od Frey'a. Nie wierzę, że Boruc tego nie wykorzysta, bo dostaje szansę na odrodzenie się, odbudowanie wielkiej formy w porządnym klubie. Głęboko wierzę w to, że znów będzie zadziwiał wszystkich w Europie, tak jak robił to w spotkaniach LM z Barceloną, Manchesterem i chociażby na Euro 2008. Czy zapomnieliście już o wielkim Borucu i teraz patrzycie na jego grę tylko przez pryzmat kiksa z Irlandią? Facet ma charakter i dopnie swego, jeśli mu na tym zależy, a na pewno zależy.
Śliwa napisał(a):Joe Hart lepszym bramkarzem od Szczęsnego i Fabiańskiego? Okej, zgadzam się. Fabiański prawie w ogóle nie gra (a jak gra to z wiadomym skutkiem), a dobra postawa Szczęsnego w klubie II ligi to trochę za mało jak na przebicie Harta (choć i tak uważam, że bardzo dobrze zaczyna). Ale lepszy od Kuszczaka?
Śliwa napisał(a):Sądzę, że Tomek grając w takim Birmingham City w poprzednim sezonie, wygryzłby Joe'go ze składu w trymiga.

A ja słyszałem zgoła odmienne wypowiedzi. Trener Violi przyznaje w wywiadach, że obydwaj golkiperzy mają równe szanse na zostanie numerem 1. i wszystko zależy od tego, jak wypadną w przedsezonowych przygotowaniach. To gdzie leży prawda?

Śliwa napisał(a):Ano na takiej, że według mnie jest lepszym bramkarzem i tyle. Nie potrafię tego bardziej rozwinąć, uważam też że ta dyskusja nie jest do końca sensowna. Porównujemy 2. bramkarza jednego z najlepszych klubów świata do numeru jeden w bramce przeciętnego Birmingham. Poza tym, przypomnę, że Kuszczak gra w MANCHESTERZE UNITED, a ten klub nie sprowadza byle kogo i skoro zainteresował się Tomkiem, to chyba miał w tym jakiś interes.
Śliwa napisał(a):O czekoladę.![]()

Śliwa napisał(a):Poza tym, przypomnę, że Kuszczak gra w MANCHESTERZE UNITED, a ten klub nie sprowadza byle kogo i skoro zainteresował się Tomkiem, to chyba miał w tym jakiś interes.

Adis napisał(a):Na pocieszenie można dodać, że Polska utrzymała 56. pozycję w wczoraj opublikowanym rankingu FIFA.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - bieżnia firmy york - zmniejszanie zdjęć - Fotograf Bielsko - Sprężarki przewoźne - meble ogrodowe drewniane