Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe

Dyskusje o różnych wydarzeniach w futbolowym świecie.

Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe

Postprzez mateuszr20471 on 06 Sie 2011, 19:42

Mialem nadzieje, ze Oberek zostanie, tym bardziej po znakomitych wystepach na tournee. Jednak w zeszlym roku bylo to samo, niesamowite tournee i pozniej punkt kulminacyjny w meczu z Crawley, gdzie prawdopodobnie rozstrzygnely sie losy Obertana, Gibsona i Bebe. Dobrze, ze pozbywamy sie tych pilkarzy, ktorzy nie byli na odpowiednim poziomie, trzeba wreszcie postawic na jakosc a nie na ilosc, choc ilosc biorac pod uwage gry w wielu pucharach takze jest wazna. Wierze, ze Fergie postawi wreszcie na nasza mlodziez, szczegolnie na Cleverleya, Welbecka, Pogbe i Morrisona. Trzeba jeszcze pozbyc sie Gibsona, Kuszczaka no i raczej Dioufa, ktorego gra bardzo mi sie podoba, ale jednak Welbecka bardziej cenie. Odejdzie Oberek, na wypozyczeniu Bebe (slyszalem, ze niezle gra w sparingach), wiecj odejdzie grupka pilkarzy, na ktorych ciagle narzekano. I czekamy na Wesa Sneijdera.
mateuszr20471
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 08 Maj 2010, 05:48
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez panopticum on 06 Sie 2011, 20:01

Postawi wreszcie? :?
“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

http://eatmyshit.blox.pl/html <- mój fajny blog
Awatar użytkownika
panopticum
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 22 Cze 2008, 11:14
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 206 piw
Otrzymał: 341 piw za 206 wypowiedzi

Postprzez rav10 on 24 Sie 2011, 20:19

Forlan prawdopodobnie wyląduje w Interze. Pozwolenie od klubu ma, poza tym został w Madrycie gdy cały zespół udał się na mecz do Guimaraes.
Diarra ponoć blisko Tottenhamu.
Awatar użytkownika
rav10
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 01 Sie 2010, 23:35
Miejscowość: Bielsko-Biała
Postawił: 57 piw
Otrzymał: 63 piw za 46 wypowiedzi

Postprzez Jaroldz on 05 Paź 2011, 13:20

Eden Hazard już niebawem może przywdziać białą koszulkę Realu Madryt - informuje włoski portal sportowy calcionews24.com. Według informacji docierających z Włoch i Francji, Real Madryt i Lille doszły do wstępnego porozumienia w sprawie transferu 20-letniego Belga. Ofensywnym pomocnikiem Les Dogues mocno interesowały się również między innymi takie kluby jak Arsenal czy Inter Mediolan, jednak kluczowe w tej sprawie miały być starania José Mourinho, który bardzo zabiega o pozyskanie Hazarda. Wielkim orędownikiem sprowadzenia piłkarza do Madrytu jest również Zinedine Zidane.

:roll:
Mają Kakę, Oezila, Sahina, ma dość Neymar, więc nie wiem, po co im jeszcze Hazard. Zdziwię się, jeśli ten news okaże się prawdą i chłopak rzeczywiście pójdzie do nich. W Chelsea czy u nas lub Interze miałby większe szanse na regularne występy i lepszy rozwój niż w Realu.
Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
Awatar użytkownika
Jaroldz
Weteran
Weteran

Dołączenie: 04 Paź 2008, 20:45
Miejscowość: Łódź
Postawił: 98 piw
Otrzymał: 106 piw za 84 wypowiedzi

Postprzez Kris1908 on 05 Paź 2011, 14:10

A może rzeczywiście chcą się pozbyć Kaki za jakieś porządne pieniądze + mieć w zamian młodziutkiego zawodnika być może na lata?
Nobody, nobody does it better than Manchester United!

Biały. Hetero. Wierzący. Szczęśliwy. Przepraszam.
Awatar użytkownika
Kris1908
Weteran
Weteran

Dołączenie: 15 Gru 2009, 23:02
Postawił: 121 piw
Otrzymał: 221 piw za 147 wypowiedzi

Postprzez Hubercik on 05 Paź 2011, 15:34

Skoro Canales musiał odejść na wypożyczenie to Hazard na bank nie będzie grał w Realu. Ja mam nadzieję, że Hazard zostanie w Lille choćby do końca sezonu. Dużo będzie to też mówiło o piłkarzu, który sam deklarował, że chce zostać jeszcze ten sezon we Francji. Jeżeli odejdzie zimą to nie będzie to dobrze o nim świadczyć, natomiast po sezonie i tak każdy jest przygotowany na jego odejście, więc to będzie najlepszy moment dla niego na odejście.
Płacz, nie wstydź się łez, POWSTAŃ!!
Awatar użytkownika
Hubercik
Weteran
Weteran

Dołączenie: 19 Lip 2011, 23:03
Miejscowość: Busko - Zdrój
Postawił: 66 piw
Otrzymał: 42 piw za 37 wypowiedzi

Postprzez samcro on 05 Paź 2011, 17:13

[quote="Hubercik"]Jeżeli odejdzie zimą to nie będzie to dobrze o nim świadczyć[/quote
BO? Sprzeda się? zmiana klubu zimą to zło?
Vidic isn't afraid to step on land mines, land mines are afraid of Vidic stepping on them
Awatar użytkownika
samcro
Weteran
Weteran

Dołączenie: 15 Wrz 2009, 19:14
Postawił: 41 piw
Otrzymał: 159 piw za 89 wypowiedzi

Postprzez Kris1908 on 05 Paź 2011, 17:42

Hubercik napisał(a):który sam deklarował, że chce zostać jeszcze ten sezon we Francji

Dlatego samcro, dlatego :roll:

Awatar użytkownika
Kris1908
Weteran
Weteran

Postprzez Intel on 05 Paź 2011, 17:55

Z tym, że deklaracje te wiązały się przede wszystkim z faktem chęci sprawdzenia się w Lidze Mistrzów z Lille (nie wiem nawet, czy przypadkiem właśnie czegoś takiego nie powiedział Hazard, ale oryginału wypowiedzi szukać nie będę, a dopowiedzieć sobie coś mogli na każdym serwisie) - więc jeśli mistrzowie Francji odpadną po fazie grupowej (czy też awansują do Ligi Europejskiej), to jak dla mnie potencjalna decyzja Hazarda o odejściu będzie w pełni zrozumiała, bo nie będzie mógł już pomóc Lille w najważniejszych klubowych europejskich rozgrywkach.

Natomiast, jeśli Lille pozostanie w grze, a Belg i tak odejdzie - wtedy, jak pisze Hubercik, fakt, nie będzie świadczyło to o nim najlepiej.
Do, or do not, there is no try. - Yoda
Awatar użytkownika
Intel
Weteran
Weteran

Dołączenie: 08 Sie 2008, 20:16
Miejscowość: Pszczyna
Postawił: 33 piw
Otrzymał: 70 piw za 52 wypowiedzi

Postprzez Hubercik on 05 Paź 2011, 19:17

Musi także pamiętać, że jak odejdzie w zimie to nie będzie mógł grać w pucharach w barwach innej drużyny. Znaczy konkretnie to w LM. Poza tym Lille mimo wszystko będzie się liczyć do końca w Ligue 1. Wg mnie powinien odejść w lecie, ale to kwestia indywidualnego podejścia do sprawy.
Płacz, nie wstydź się łez, POWSTAŃ!!
Awatar użytkownika
Hubercik
Weteran
Weteran

Dołączenie: 19 Lip 2011, 23:03
Miejscowość: Busko - Zdrój
Postawił: 66 piw
Otrzymał: 42 piw za 37 wypowiedzi

Postprzez mat.ka on 06 Paź 2011, 11:22

Jaroldz napisał(a):Mają Kakę, Oezila, Sahina, ma dość Neymar, więc nie wiem, po co im jeszcze Hazard. Zdziwię się, jeśli ten news okaże się prawdą i chłopak rzeczywiście pójdzie do nich. W Chelsea czy u nas lub Interze miałby większe szanse na regularne występy i lepszy rozwój niż w Realu.

Di Marię sprzedać, Kakę jak Kris napisał sprzedać i miejsce dla Hazarda się zrobi. Ale ja i tak obstawiam, że chłopczyk pogra sobie do końca sezonu we Francji a później trafi do City.
Stoję pod twoim blokiem.
W ręce trzymam bro.
Dzisiaj zło nie zwycięży.
Dzisiaj zwycięży dobro.
Awatar użytkownika
mat.ka
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 20 Lis 2010, 17:34
Miejscowość: Kraków
Postawił: 20 piw
Otrzymał: 36 piw za 26 wypowiedzi

Postprzez Kris1908 on 07 Paź 2011, 11:30

@up - albo PSG i zostanie w kraju.

Awatar użytkownika
Kris1908
Weteran
Weteran

Postprzez RedLucas on 31 Sty 2012, 16:43

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Awatar użytkownika
RedLucas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 06 Lip 2008, 20:15
Postawił: 116 piw
Otrzymał: 174 piw za 110 wypowiedzi

Postprzez RedLucas on 31 Sty 2012, 16:57

Wiem, mistrzu ;) Tak pokazuję, że fajna zabawka.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Awatar użytkownika
RedLucas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 06 Lip 2008, 20:15
Postawił: 116 piw
Otrzymał: 174 piw za 110 wypowiedzi

Poprzednia

Powróć do Piłka nożna