Sugestie chętnie widziane.
Proszę o głosowanie w ankiecie. Jeśli masz własny pomysł - pisz! Każdy pomysł jest godny uwagi.

Minh napisał(a):@radzio - jak wyobrażasz sobie tą 'hybrydę'? ;>

Minh napisał(a):No ale wiesz, jak będziemy używać tej wirtualnej kasy? Bo w tej mufcowej wersji jest jeszcze to, że można robić transfery. ;]

fidain napisał(a):Tylko jak ustalić kto ma grać w pierwszej a kto w drugiej lidze (kto pierwszy ten lepszy?)?.
fidain napisał(a):rajków podzieliło by się na np. 3 grupy (gwiazdy, normalni i słabeusze)- grajek z każdej grupy kosztował by wyjściowo inną sumę (np. gwiazda 6 000, normalny 2000, słabiak 500).
fidain napisał(a):Jeśli by więcej niż jeden zespół chciał danego gracza to następowała by licytacja - kto da więcej ten kupuje. Później w czasie okienek transferowych można by handlować między sobą grajkami oraz kupować nowych.

radzio napisał(a):Losowanie byłoby najsprawiedliwsze ;D, zimny serwer podzieliłby bezstronnie.
radzio napisał(a):Można zrobić wzór matematyczny, który może policzyć ceny na podstawie wartości rzeczywistej danego zawodnika bo Ronaldo 6 000 > Adebayor 6 000
radzio napisał(a):Myślę, że proste zasady wolnego rynku będą tu działać najlepiej

fidain napisał(a):Też na początku o tym myślałem ale to sporo roboty i imho zbędnej. Bo to cena wyjściowa a zasady wolnego rynku i tak spowodują, że cena Ronaldo będzie wyższa niż Adebayora (większy popyt ze strony graczy na Ronaldo niż na Adebayora = wyższa cena).

Luki napisał(a):ale myślę, że najlepiej gdyby serwer rozdzielał.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - odzyskiwanie danych - prepaid phone cards - aranżacje - odżywki - domy na sprzedaż