Ps Ale szansę jeszcze dostać powinien, lecz nie w takim meczu.

Richard napisał(a):Michale, a nie uważasz, że Zoran nie miał zbyt wielu okazji na pokazanie swoich umiejętności? Nie chodzi mi tu o grę w rezerwach, bo tam już trochę się nagrał, ale o pierwszy zespół. Nie jest łatwo tak nagle, po kilkumiesięcznym pobycie w drugiej drużynie wskoczyć do pierwszej i błyszczeć. Rozegrał zaledwie, ja wiem, pięć, sześć spotkań z diabełkiem na piersi, także wstrzymajmy się jeszcze z jego oceną.

RedLucas napisał(a):Po drugie, to jeśli chłopak miałby rzeczywiście talent, to nie robiłoby mu problemu przejście do pierwszego zespołu. Tym bardziej, że ma tu lepszych kolegów, z którymi na pewno gra się łatwiej.

Skład na mecz według mnie powinien wyglądać tak:
Kuszczak - Evra, Evans, Rio, O'Shea - Nani, Fletcher, Giggs, Valencia - Rooney, Berbatov.

Martwi tylko forma Wayne'a...Wszyscy wiedzieliśmy co pokazywał w sparingach - masa niedokładnych podań i takie tam. Dawno nie byłem tak niespokojny o jego dyspozycję.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Betsson - public relations - calling card - Domy ekologiczne - Mieszkania Warszawa