Przesadzają czasem tłumacząc sie tym ze kibice ich nie lubią dlatego bo zdobyli lige w tak krotkim czasie przez pieniądze. No ale przecierz to prawda, a oni sie temu sprzeciwiają.
No właśnie sprzeciwiają się temu

Oni ciągle mówią to samo, to nie pieniądze wygrały tylko nasi zawodnicy, a czy Ci wszyscy zawodnicy przeszli by do Chelsea gdyby ten klub funkcjonował tak jak kiedyś- Drogba, Robben, Essien, Carvalho, Ferreira, Del Horno, Duff, Maniche, Cech, o kimś jeszze zapomniałem

Gdyby Abramovicz nie kupił klubu ze Stamford Bridge i nie deklarował wszystkim, że zamierza zbudować potęgę, sprowadzi wielkich piłkarzy, którzy będa zarabiali kupe kasy, czy któryś z tych zawodników przeszedł by do Chelsea

Może ze dwóch by przeszło by rozwijac dalej swoją karierę... No cóż to, że grają ładnie to widać, ale Ligi Mistrzów jak nie wygrali tak chyba nie wygraja, obecnie widze w Europie ze 3 drużyny, które mogłyby wyeliminować Chelsea, nawet gdyby przeszli Barcelone

Kazy ma swoje "5 minut" i Londyńczycy właśnie je teraz mają, ale nie skłamię jeśli powiem, że wkońcu ktoś inny będzie święcił tryumfy (oby United) nic przecież nie trwa wiecznie.
Reszta zespołów, no cóż przeważnie tak jest, że kluby rywalizujące mniędzy sobą o coś ważnego się nie trawią. Za Liverpool'em byłem w poprzedniej edycji ChL gdy grali w Stambule z Milanem, tak samo będę w Paryżu z Arsenalem. Ale wiadomo, gdy przychodzi liga, bezpośrednie mecze, albo spotkania od których zalezy sytuacja United, to oczwyiście pragnę porażki tych drużyn.
Nie mam nic do Kogutów. West Ham także był dla mnie drużyną, którą pamiętam i dlatego po powrocie śledziłem ich wyniki z większą uwagą.