dla mnie nie ma juz dla niego miejsca w klubie po tym co robi,smutne ale niech spier.....
Maro spokojnie

Ktoś już kiedys pisał że Ronaldo od początku gdy przyszedl na Old Traffod ciągle powtarzał że w przyszłosci chce grac dla Realu,ja wiem że to wszystko z każdym rokiem jest coraz bardziej męczące,ale jest tak dlatego że Ronaldo jest w coraz wyższej formie. Chcialbym dalej widziec go w United,ale jeśli nie bedzie mial szacunku dla obecnego klubu to naprawde musi odejsc,tylko jak narazie wyraża tylko głośno swoje marzenia,nigdy nic złego nie powiedzial na drużyne a zrobil dla niej wiele,ciągle mam mieszane uczucia co do niego,bo ciężko jest wylapac co jest prawdą a co nie w świecie prasy.
Wypowiedz w ktorej przyznal racje Blaterowi,że jest piłkarskim niewolnikiem odebralem jako brak checi do dalszej gry w Manchesterze,nie obrazy klubu. Jeśli tu już osiągnal wszystko i chce sie przeniesc to powinni go puscic i wziasc kase,tylko po co zostal przedluzony ten kontrakt?
Myśle że on sam nie wie czego chce,byc może ktos mu miesza w głowie,nie dojrzał piłkarsko,nie dostrzega że United to najlepsze miejsce dla niego ,zapomina kim sie stał dzieki Fergusonowi,zero odpowiedzialnosci.
Kreślilbym go już za te występki,ale podpis na kontrakcie,okienko transferowe z tamtego roku i teraz rozmowa z Fergusonem jasno przedstawia sprawe że chłopak jeszcze nie dorósl by sam decydowac o swojej przyszłosci, nie potrafi postawic sprawy jasno, tylko ciągle zmienia zdanie,budzi sie każdego dnia i jego uczucia są zmienne, zupełnie jakby miał rozdwojenie jaźni?