Czy gracie w jakimś klubie piłkarskim?

Postprzez ziomo on 26 Sie 2007, 19:05

Thevil napisał(a):Założę się, że opaskę daje się osobie, która najlepiej się kiwa itp.

To byś przegrał zakład.U nas kapitanem jest gościu imieniem Karol.Jest on najbardziej doświadczony i dlatego mial opaske kapitana.W moim przypadku było tak samo.
Image
Awatar użytkownika
ziomo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 23 Sty 2007, 12:41
Miejscowość: Krotoszyn
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez Thevil on 26 Sie 2007, 19:15

ziomo napisał(a):U nas kapitanem jest gościu imieniem Karol

No, to już jest wystarczający powód żeby być kapitanem :o

ziomo napisał(a):Jest on najbardziej doświadczony i dlatego mial opaske kapitana.W moim przypadku było tak samo.

Dobra, ale co to za doświadczenie? Opieprzy kolegę jak będzie się opierdzielał lub pochwali za dobre zagranie? Pograsz trochę dłużej i zrozumiesz o co mi chodzi.
Thevil
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 19 Lut 2008, 20:05

Postprzez ziomo on 26 Sie 2007, 19:21

Thevil napisał(a): Opieprzy kolegę jak będzie się opierdzielał lub pochwali za dobre zagranie?

No ależ oczywiscie ze tak,przecież to w końcu kapitan.

Thevil napisał(a):Dobra, ale co to za doświadczenie?

5,5 lat gry,wystarczający powód?

Thevil napisał(a):Pograsz trochę dłużej i zrozumiesz o co mi chodzi.

Gram prawie cztery lata,to wiem o co Ci chodzi i cie nie popieram.
Image
Awatar użytkownika
ziomo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 23 Sty 2007, 12:41
Miejscowość: Krotoszyn

Postprzez Thevil on 26 Sie 2007, 19:36

ziomo napisał(a):Thevil napisał:
Opieprzy kolegę jak będzie się opierdzielał lub pochwali za dobre zagranie?

No ależ oczywiscie ze tak,przecież to w końcu kapitan.

Już to widzę, prędzej cała drużyna zacznie się wydzierać na biedaka i zamiast wziąć się do roboty, chłopak będzie pragnął wziąć szybko rzeczy z szatni i iść do domu :P . Sam trenowałem ręczną parę lat i wiem jak to jest, i nie wmówisz mi, że jest inaczej.
ziomo napisał(a):Thevil napisał:
Dobra, ale co to za doświadczenie?

5,5 lat gry,wystarczający powód?

Pewnie, boiskowy wyjadacz.

Widzę, że to nie ma sensu, twoje argumenty są śmieszne i tak jak pisałem wyżej, za parę lat to pojmiesz
Thevil
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 19 Lut 2008, 20:05

Postprzez matimanutd on 27 Sie 2007, 09:08

ziomo napisał(a):Czemu?Kontuzja czy zawieszenie czy co?

mam coś z kostką nie mogę stanąć na całej stopie :( nie zagram w moim najważniejszym meczu :( no ale cóż trzeba się cieszyć że jestem w dobrej formie :mrgreen:
MANCHESTER FOREVER!!!
Awatar użytkownika
matimanutd
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 19 Sie 2007, 09:53
Miejscowość: byt�w

Postprzez ScoobyM on 12 Wrz 2007, 21:18

Na poczatku napisze na temat kapitana w juniorach ,trampkarzach itp. Moim zdaniem jest on potrzebny tak samo jak w druzynie seniorskiej , to on ma poderwać drużyne do walki, wiadomo ze trampkarz nie ma duzego doswiadczenia ale trzeba zwrócić uwage ze pzreciwnicy nie są jakimiś starymi wyjadaczami.
Teraz drugi temat który chciałem poruszyć tez zwiazany z drużynami juniorskimi , nie zawsze juniorskie drużyny pierwszoligowych klubów sa tak znakomite jak ich pierwsze zespoły.Grałem w Optimusie Siemianowice ,puźniej w Stadionei Ślaskim w Ślaskiej lidze juniorów i wygrawyalismyz ruchem chorzów ,gksem katowice, górnikiem zabrze i innymiklubami. CZytałem tutaj posty i zauważyłem że niektórzy pisza że graja np w pierwszoligowej drużynie przypuścmy Ruchu Chorzów ale przeciez z juniorów jeszcze daleka droga do pierwszej drużyny a po drugie jak sie gra np w juniorach Ruchu to nie gra sie w pierwszej lidze bo w juniorach przeciez czegos takiego nie ma, na koniec jest bycia juniorem najwyzsza liga junorow i zwyciescy z wojewodzctw walcza o mistrzostwo polski, w takiej lidze to juz nparawde jest poziom a teraz do tego doszła młodziezowa orange ekstraklasa .

A teraz cos o sobie:D
Gram w Inpulsie Alpolu Siemianowice I liga Futsalu
Mks Siemianowice Okregowa liga i tu raczej nie ma sie czym chwalic ale teraz piosrytetem jets dla mnie hala wiec na duzym boisku nie ma co probowac wyzej.
My life style is HaRdstyle
Awatar użytkownika
ScoobyM
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 12 Wrz 2007, 20:17
Miejscowość: Siemianowice ¦l±skie

Postprzez Diabeł on 28 Lis 2007, 20:04

Witam wszystkich kopaczy, tez pomimo paru wiosen na karku gram w B klasie w zespole Salos Częstochowa tabela na serwisie 90min
Diabeł
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 19:34
Miejscowość: Czêstochowa

Postprzez budyń7 on 26 Cze 2008, 16:22

gram w 4 lidze w uni racibórz

staraj się pisać dłuższe i więcej wnoszące do dyskusji posty, bo inaczej będziemy je kasować. // Kuba
GLORY, GLORY, MAN UNITED, GLORY, GLORY, MAN UNITED ,GLORY ,GLORY ,MAN UNITED ,And the reds go mrching on,on,on
budyń7
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 25 Cze 2008, 20:06
Miejscowość: Racibórz

Poprzednia

Powróć do Sezon 2005/2006