Hooligans

Postprzez Stojkovic on 17 Maj 2008, 08:38

bela napisał(a):A myslisz ze Polacy ćwiczą specjalnie na mecze zeby komuś wpierdolic ?

Ja jednak myślę, że trzeba zaznaczyć, ze w Polsce jest podział na kibiców danej drużyny (jeżdżą na wyjazdy itp itd) a bojówką danego klubu. Bo zazwyczaj na wyjazdach dostają wpierdol ci normalni kibice którzy są na życie i śmierć z klubem, ale nie sa bojówką. Przynajmniej z mojego doświadczenia tak wynika.
Image
Awatar użytkownika
Stojkovic
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 19 Kwi 2006, 21:13
Miejscowość: Jaworzno
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez woyteq on 17 Maj 2008, 09:19

Cwicza cwicza specjalnie.
Nie spróbujesz tego to sie o tym nie przekonasz.Prawda le¿y na ulicy nie w sieci na jakich¶ forach,leszcze dostaj± kurwicy szczekaj± zamkniêci w domach.
Do odbiorców prawdziwych na stadionach dozoba
Awatar użytkownika
woyteq
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 01 Gru 2007, 10:06

Postprzez gollaz on 17 Maj 2008, 12:31

Pewnie, że ćwiczą specjalnie. I jeszcze dodatkowo Ci co się naparzają, to często "chłopaki z miasta" są, a nie kibice (vide ostatnie starcie na linii Ruch - Lech, gdzie wśród chorzowskich "kibiców" było pełno bramkarzy pozbieranych za kasę nie tylko z Chorzowa, ale i np. Tych). Więc przynajmniej taki plus Angole mają, że biją się za ukochany klub (jakkolwiek głupio to nie brzmi).
Image
always ready to die
Awatar użytkownika
gollaz
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 28 Lut 2007, 23:51
Miejscowość: Ruda ¦l±ska

Postprzez WoLaK on 28 Maj 2008, 21:50

Niech jeszcze ktoś w mediach ponarzeka na polskich chuliganów