Red napisał(a):Aconiewolno, watpie zeby np ci ktorzy się "bawili" na starówce zostawili kogos kto by akurat tamtedy sie przechadzal, raczej by mial ryj obity jak mis panda takie jest moje zdanie - to po porstu banda kretynów

Red napisał(a):ale to co uważasz, ze skopanie dupy wislakowi albo robienie na zlosc policji i demolowanie swojego miasta jest dobre, ze oni to robią dla klubu ?

Manchesterowiec napisał(a):Red napisał(a):ale to co uważasz, ze skopanie dupy wislakowi albo robienie na zlosc policji i demolowanie swojego miasta jest dobre, ze oni to robią dla klubu ?
A kto tu mówi ze dobre ?

Aveko napisał(a):Red napisał(a):Tylko prawda jest taka, że jak bilety są po 5 zł to na stadiony wbija dzicz
Jesli mozna rozwin myśl bo nie wiem jaka jest twoja definicja słowa "dzicz".
Manchesterowiec - no to było ustawione pod kibiców Górnika a nie pod was

Manchesterowiec napisał(a):Aveko napisał(a):Red napisał(a):Tylko prawda jest taka, że jak bilety są po 5 zł to na stadiony wbija dzicz
Jesli mozna rozwin myśl bo nie wiem jaka jest twoja definicja słowa "dzicz".
Manchesterowiec - no to było ustawione pod kibiców Górnika a nie pod was
Przeniosłem tą rozmowe tutaj.
Red ma troche racji, bo gdy bilety są po 5 zł to każdy moze iść na takie spotkanie, żule, brudasy nie wspominając o chuliganach, bo przecież 5 zł każdy ma, a gdy bilety byłyby chociaż po te 30 zł nie doszłoby do tego co sie działo po meczu Górnik - Legia.

Valverde napisał(a):Za 30 zł nie byłoby nawet 2000 kibiców na meczu. Na takim śląsku naprawdę niewielu ludzi stać na taki wydatek. Aby uniknąć rozrób na meczach wystarczy egzekwować zakazy stadoionowe, ogółem takie zaostrzenia przepisów, jak w Anglii. No, ale w Polsce to niemożliwe.

Manchesterowiec napisał(a):Tak, ale lepsze to niz karny nakłądane na kluby i zamykanie stadionow za zadymy, a 20-30 zł to już nie taki wielki wydatek, bilety na Legie an Żylete są po 35 zl, a na kryte dochodzą do 80 zł.

Manchesterowiec napisał(a):Hehe, Panowie to nie jest takie łatwe, do tego tzreba mase wprowadzeń, robota urzędasów itp.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - powiadomienia sms - sopot noclegi - kajaki czarna hańcza - wina - Konta młodzieżowe