Reprezentacja Polski

Postprzez ziomo on 01 Lip 2008, 16:16

link

Sytuacja podobna do tej z Obraniakiem.Apropos dostał on to obywatelstwo(Obraniak ofc)
Image
Awatar użytkownika
ziomo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 23 Sty 2007, 12:41
Miejscowość: Krotoszyn
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez Grzeho on 07 Sie 2008, 22:48

Leo podal liste zawodnikow powolanych na towarzyski mecz z Ukraina.

Oto ona:

bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)

obrońcy: Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Adam Kokoszka (Empoli), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Marcin Kowalczyk (Dynamo Moskwa), Piotr Polczak (Cracovia)

pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Rafał Murawski (Lech Poznań), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Radosław Majewski (Polonia Warszawa), Roger Guerreiro (Legia Warszawa)

napastnicy: Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander)

rezerwowi: Sebastian Przyrowski (Polonia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Tomasz Bandrowski (Lech Poznań), Sławomir Peszko (Lech Poznań), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze).

Nareszcie powolal mojego krajana, Irka Jelenia, mam nadzieje ze zawodnik Auxerre przekona go do siebie, bo z Irka moze byc duzo pozytku w kadrze. Cieszy mnie rowniez powolanie robiacego w Rosji furore, obronce Kowalczyka.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Awatar użytkownika
Grzeho
Weteran
Weteran

Dołączenie: 26 Maj 2006, 09:02
Miejscowość: Cieszyn

Postprzez Virus on 08 Sie 2008, 00:20

Nareszcie powolal mojego krajana, Irka Jelenia, mam nadzieje ze zawodnik Auxerre przekona go do siebie, bo z Irka moze byc duzo pozytku w kadrze.

Tak jest. Irek jest niezwykle szybki i wie co zrobić z piłką ;) Cieszy mnie również powołanie młodziutkiego Sławka Peszko z Lecha. Ostatnio wywarł na mnie spore wrażenie.
Image
Awatar użytkownika
Virus
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 06 Lis 2007, 21:28
Miejscowość: Zamo¶æ

Postprzez Grzeho on 08 Sie 2008, 09:50

Virus napisał(a):Tak jest. Irek jest niezwykle szybki i wie co zrobić z piłką Cieszy mnie również powołanie młodziutkiego Sławka Peszko z Lecha. Ostatnio wywarł na mnie spore wrażenie.

Jak to kiedys Jelen sam przyznal: ' bylem najszybciejszy na boisku' :lol: Co do Peszka, to narazie jest na liscie rezerwowych, wiec nie wiadomo, czy bedzie w kadrze na Ukraine, ale rowniez musze przyznac, ze cos z niego moze byc.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Awatar użytkownika
Grzeho
Weteran
Weteran

Dołączenie: 26 Maj 2006, 09:02
Miejscowość: Cieszyn

Postprzez Maciek on 08 Sie 2008, 11:26

Leo się coraz bardziej ośmiesza i coraz bardziej mnie wk***ia, jak dalej będzie tak pajacował, to straci moje nawet najmniejsze poparcie. Do tej pory uważam, ze jest dobrym trenerem i dobrze (on/pzpn) zrobił pozostając na stanowisku, ale niech się nie ośmiesza tymi powołaniami bo jest zupełnie niekonsekwentny, a powołania coraz bardziej na chybił-trafił
Maciek
Weteran
Weteran

Dołączenie: 26 Lut 2008, 11:56
Miejscowość: Katowice

Postprzez Aquarius on 08 Sie 2008, 19:18

Leo w koncu powolal Kowalczyka, Jelenia...czyli idzie w dobra strone, ciesza mnie te powolania.
Serce Bia³e Krew W B³êkicie GÓRNIK WA£BRZYCH Ponad ¯ycie
GLORY GLORY MAN UNITED
Aquarius
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 11 Gru 2007, 12:43
Miejscowość: Wa³brzych

Poprzednia

Powróć do Sezon 2005/2006