Mnie osobiscie najbardziej w pamięci utkwił finał w 99' i dwumecz z Realem Madryt w sezonie 2002/2003

Aconiewolno napisał(a):Ja najbardziej zapadł drugi mecz w LM z Realem Madryt, chyba w sezonie 97/98, niestety przegrany 3:2 :/ Mój pierwszy mecz UnitedA finału z 99' nie oglądałem, bo wtedy ze mnie żaden kibic nie był...

Maryc napisał(a):Ten mecz z Realem był bodaj w sezonie 00/01. Wtedy na OT przegrywaliśmy 0-3 po samobóju Keane'o i 2 trafieniach Raula. Piękną kontaktową bramke strzelił Becks i w 89 minucie z karnego w okno Paul. Niestety odpadliśmy, bo w pierwszym meczu padł bezbramkowy remis.

Pejter napisał(a):Dla mnie finał z 1999 roku był pierwszym meczem MU, który widziałem i również z tego powodu najbardziej zapadł mi w pamięć.

Wiem, że wielu uważa, iż większość tych, którzy zaczęli kibicować Man Utd po finale w Barcelonie to tzw. "fałszywi kibice"

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - odżywki na przyrost masy - Najlepsze kosmetyki NIVEA Soft - gry - imprezy integracyjne - calling card