Stojkovic napisał(a):Pierwsze co bym mu poradził, to zmiana fryzury... obrońcy napewno ostro będą go za nią targać, szczególnie w polu karnym.
Stojkovic napisał(a):Może mówi się o nim nowy Ronaldinho, ale ja stanowczo bardziej widzę Rossiego jako megatalent w naszym klubie.
Zashi napisał(a):Ten gosc gra na dobrze w Portugalii, ale czy dobrze bedzie grał na Wyspach? Wieluuuu nie potrafi sie przystosowac.

Pejter napisał(a):Nie przesadzaj.Mam nadzieję, że pisałeś to w żartach
To niekoniecznie musi się wykluczać. Anderson kreowany na następcę Scholesa, a Rossi może błyszczeć w napadzie.

Pejter napisał(a):Anderson kreowany na następcę Scholesa,

Valverde napisał(a):Ze 2-3 lata będzie potrzebować, tak jak Ronaldo

maryc napisał(a):Nie widać w nim zbytniego twardziela, więc trochę czasu na poprawienie siły fizycznej będzie musiał poświęcić.

Pejter napisał(a):A mi się właśnie wydaje, że on się nogi nie boi włożyć i nie boi się ostrych pojedynków. Trochę popracuje nad mięśniami i sobie poradzi.

Wojtek3 napisał(a):Ciekawe jak to ustawi Fergie. Moim zdaniem w tym sezonie Anderson glownie zaliczal bedzie wystepy w CC i FA Cup.
JacuZLasu napisał(a):Schools

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - chirurgia plastyczna - Dayton D 210 opona - kosmetyki naturalne - Forum bukmacherskie - Apartamenty w Kołobrzegu