Wojtek3 napisał(a):choć nie wiele brakowało a wywrócił by sie przy starcie do piłki

Pejter napisał(a):Ja mam nadzieję, że wyrośnie na playmakera pokroju Scholesa

Grzeho napisał(a):Pejter napisał(a):Ja mam nadzieję, że wyrośnie na playmakera pokroju Scholesa
Mi sie wydaje, ze Chris jest raczej bocznym pomocnikiem, niz rozgrywajacym. Chociaz jest jeszcze mlody i wiele moze sie jeszcze zmienic, ale sadze, ze Eagles bedzie predzej skrzydlowym niz srodkowym pomocnikiem.

- no to zabrzmiało conajmniej... dwuznaczniehops1989 napisał(a):Warto podkreślić, że jego pierwszy raz był bardzo udany,

marcelo napisał(a):I cieszy, że Sir Alex coraz częściej daje szansę młodzikom

Zashi napisał(a):Jak pisał Wojtek, Sir Alex ogolnie malo zawodnikow ze szkolki wprowadza do kadry, ale uwazam, ze tego chlopaka zostawi na dluzej. Mam nadzieje ze zawodnik z numerem 33 wyrosnie na wspaniala pilkarza.

Wojtek3 napisał(a):Smith

Pejter napisał(a):Smith sam wcześniej zszedł z boiska, więc pozostało już tylko tamtych dwóch pozostałych, których wymieniłeś A że są kontuzjowani to wszedł Eagles. W końcu sam chcesz mieć długą ławkę, prawda?
Pejter napisał(a):Spokojnie, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Dobrze by było, żeby jeszcze w tym sezonie zagrał w 1 czy 2 spotkaniach, trochę dłużej niż w meczu z Evertonem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Wakacje na Mazurach. - Fundacja Cor Infantis - Soczewki Kontaktowe - zakłady bukmacherskie - Mieszkania Wrocław