Koszyk jest po prostu kształtem dobrym ekonomicznie, na pocieszenie powiem, że stadion bałtycki ma być w kształcie - bursztynu

Roy_v_beck napisał(a):Nie będzie w kształcie smoka, bo by się niekomfortowo oglądało mecz kibicom. Pomyślcie, skoro piłkarze grający we łbie smoka będą grali na wysokim poziomie (wysoką piłkę), to jak fani z dupy smoka mają ich zobaczyć? A przypominam, że smoki mają wielkie dupy i tam prawdopodobnie mieściła by się największa trybuna.
Roy_v_beck napisał(a):na pocieszenie powiem, że stadion bałtycki ma być w kształcie - bursztynu

Zachowujesz się jak przedszkolak.
Fajnie by było bo skoro to stadion narodowy to koszuk pasuje jak siodło do świni.Pejter napisał(a):Co ci nie odpowiada w koszyku? Czy stadion musi mieć kształt związany z naszą narodowością. Byleby fajnie wyglądał i był zrobiony porządnie.
Pejter napisał(a):No to trzeba było zaprojektować taki stadion. Nie masz czego krytykować to krytykujesz co popadnie.
Poprzesz to jakimiś konkretami czy tak tylko sobie gadasz bo nie wiesz co ocpowiedzieć?Pejter napisał(a):Skoro tobie by to nie przeszkadzało to śmiem sądzić, że ty jesteś zdeprawowanym katolikiem...
Pejter napisał(a):Nie! Nie w kształcie bursztynu! Przecież to się nie kojarzy z Polską... A że z morzem się kojarzy? Przecież morze jest prawie wszędzie. Protestuję!

Stojkovic napisał(a):Fajnie by było bo skoro to stadion narodowy to koszuk pasuje jak siodło do świni.
Stojkovic napisał(a):Wyjaśnij mi związanie koszyka z narodowością polską?
Zbigniew Pszczulny napisał(a):Projekt stadionu narodowego ma być oparty na symbolice narodowej. Kształtem obiekt ma przypominać pleciony koszyk. - W Polsce jest dużo wierzb, od razu pomyśleliśmy o Chopinie.
Stojkovic napisał(a):Polska ma się kojarzyć z wieśniakami czy grzybiarzami z koszukami w lesie?
Stojkovic napisał(a):nigdzie na świecie nie ma stadionu w kształcie koszyka... dla mnie to plebejskie jest i tyle.
Stojkovic napisał(a):Poprzesz to jakimiś konkretami czy tak tylko sobie gadasz bo nie wiesz co ocpowiedzieć?

No chociaż tyle dobrze...Pejter napisał(a):Stadion ma też mieć biało-czerwone barwy. Więc jednak wiąże się z naszym narodem.
Pejter napisał(a):Jeśli wstydzisz się polskiej wsi to wstydź się również za mnie. A koszyki wiklinowe to nie tylko Czerwony Kapturek.
Nie uważam, że powinien być w kształcie krzyża. Jeśli uważasz że jestem zdeprawowany twoje prawo...Pejter napisał(a):Chcesz konkretów to masz: Jeśli nie masz nic przeciwko użyciu krzyża - symbolu chrześcijaństwa, cierpienia Jezusa na krzyżu - w tak głupiej rzeczy jak Stadion Narodowy, to użycie przymiotnika zdeprawowany w stosunku do twojej osoby uważam za jak najbardziej słuszne.

Stojkovic napisał(a):Nie uważam, że powinien być w kształcie krzyża.
Stojkovic napisał(a):Pejter napisał:
A może w kształcie krzyża, bo przecież większość z Polaków to chrześcijanie?
No może być, mnie by to nie przeszkadzało...
Stojkovic napisał(a):Koszyk wiąże się z Chopinem tak samo jak klucz francuski... wierzb nigdzie indziej na świecie nie ma?
Stojkovic napisał(a):Jak nie tylko czerwony kapturek, to co innego jeszcze?

Jabol napisał(a):Kurde zaczyna mnie już irytować ta sytuacja, bo co tacy makoroniarze mogą wiedzieć o sytuacji w naszym kraju. W najblizszych dniach będziemy wiedzieć coś wiecęj, bowiem UEFA poda raport, jaki wyniknął podczas listopadowej wizytacji.

WoLaK napisał(a): no jeszcze pytanie skąd mogą wiedzieć.
W polsce na bank jest ambasador Włoch.Ktoś zadzwoni do niego,popyta się,a ten powie,że u nas wszyscy strajkują.

WoLaK napisał(a):adriano napisał(a):Podobno Azebrejdżan z Kazachstanem chcą zorganizować Euro zamiast Polski i Ukrainy.
Chyba w Quidditch a ...

Zashi napisał(a):WoLaK napisał(a):adriano napisał(a):Podobno Azebrejdżan z Kazachstanem chcą zorganizować Euro zamiast Polski i Ukrainy.
Chyba w Quidditch a ...
No nie wiem. Azejdzan i Kazachstan nie sa dobre w Qudditcha. Bardziej upatrywałbym kraje z Wysp Brytysjkich lub Bałkanów. Tam znajduje sie najwiecej ekip dobrze grających w ten sport.

Maro11 napisał(a):Rozpoczecie zawsze mozna zagrac w swiatyni opatrznosci bozej, tyle na ten temat odemnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - RTG - Łomża - modne fryzury - narty austria - odżywki