Pejter napisał(a):Moim zdaniem, kibice United są jednymi z najlepszych na świecie, jeśli nie najlepszymi. Doping na stadionie był wspaniały, po przyjściu Glazera jest trochę gorzej, ale to już osobna sprawa.

Wojtek3 napisał(a):szanowac takich zawodnikow jak Wayne Rooney
Pokaz mi w ktorym momencie Cristiano zgardzil Rooneyem albo z niego zakpil ...

Wojtek3 napisał(a):Sterowiec co Ty do hu** wafla pierd*****! Jak przyczynil sie do czerwonej kartki Rooney'a ? Wayne celowo stanal na genitalia Carvalho, tlumaxzyl sie zreszta ze nie celowo ale na video wyglada to inaczej, a Cristiano tylko lekko zasugerowal ze powinien dostac kartke.... Myslisz ze Rooney by nie dostal czerwonej gdyby Cris nie podbiegl ? Ja mysle ze by dostal i to jest bez roznicy , Cris ma teraz niezly przejeb ale da rade i pokaze jeszcze tym niedowiarkom prawdziwa pilke.
Pewnie tak jest ze go bronie, ale nie jestem jedyny ktory to robi, na kilku innych forach maja podobne zdanie ...

Ciampel napisał(a):Jak zwykle robimy z igły widły, bo Cris (obiektywnie patrząc) nic złego nie zrobił. Gdybym on nie podszedł i lekko nie zasugerował sędziemu, że takie wejścia trzeba w jakiś sposób karać, to zrobiłby to na pewno inny Portugalczyk. A skoro zrobił to partner Wayne'a z drużyny klubowej

Ciampel napisał(a):Sprawa zamknięta?
Ciampel napisał(a):No właśnie, ale W TYM rzecz, że Cristiano stał chyba najbliżej sędziego i właśnie dlatego to ON spytał.
Ciampel napisał(a):to pewnie podszedł by Carvalho albo kapitan kadry.
Ciampel napisał(a):Dla mnie to już nieistotne i nie powinniśmy się teraz użerać, czemu Cristianio coś powiedział, a czemu nie zrobił tego ktoś inny.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Darmowe Etui na okulary - neoangin - Vision - zgrabny brzuch - unity diplomat