...a "why" w Katowicach? Bo masz blisko? Zreszta wole czystrze powietrze. Dlatego zapraszam do Krotoszyna Ale ogolnie idea dobra, ale ofc z dogadaniem sie bedzie trudniej...

Zashi napisał(a):...a "why" w Katowicach? Bo masz blisko?Zreszta wole czystrze powietrze. Dlatego zapraszam do Krotoszyna
Ale ogolnie idea dobra, ale ofc z dogadaniem sie bedzie trudniej...

Manchesterowiec napisał(a):Zashi napisał(a):...a "why" w Katowicach? Bo masz blisko?Zreszta wole czystrze powietrze. Dlatego zapraszam do Krotoszyna
Ale ogolnie idea dobra, ale ofc z dogadaniem sie bedzie trudniej...
Z tym Krotosznem to dojeb***, juz jade tlyko mi powiedzcie gdzie to leży.
Katowice to dobra opcja bo jest dla wszystkich w miare niedaleko, drugą opcją jest Łódź, bo to mniej więcej środek Polski, ale ja osobiscie bylbym za Katowicami, zresztą fanów United na Śląsku jest najwięcej. Forumowiczów tu i tam poznałem juz osobiscie wielu, wiec jestem otwarty na takie propozycje, ale jak z noclegiem itp ?

Stojkovic napisał(a):Najpierw zorganizujmy meeting, bo jeśli nie zorganizujemy się na 1 dzień w Katowicach, to nie ma sensu nawet mysleć o wyjeździe za gruba kasę na mecz LM...

Stojkovic napisał(a): Geje robią sobie parady, to czemu my nie mozemy sprawić by Katosy przyjęły barwę diabelskiej czerwieni!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - zgrabny brzuch - zagęszczarki - aranżacje - turcja wakacje - Bwin