Ja się cieszę i to bardzo, że Kuszczak stał się zawodnikiem United, bo cena też nie była zbyt wygórowana. Mam nadzieję, że jeszcze bardziej rozwinie się na Old Trafford i nie będzie kolejnym niewypałem transferowym Fergusona. Liczę na to, że wystąpi w jutrzejszym meczu z Sevillą. Byłby wspaniały debiut przy takiej ilości publiczności. Chciałbym również, aby w nadchodzącym sezonie zagrał przynajmniej w kilku spotkaniach (jakieś Carling Cup, FA Cup) i w przyszłym roku rywalizował już o miejsce w bramce z Edwinem. Nie skreślam oczywiście Howarda i Fostera, ale Kuszczak jest tuaj moim faworytem, zapewne ze względów patriotycznych i sympatii do tego zawodnika.
Trochę zagmatwana jest ta sprawa z rocznym wypożyczniem, a dopiero później podpisaniem kontraktu. Na początku ogłaszano, że jest to roczne wypożyczenie z możliwością podpisania umowy po tym okresie, ale z wypowiedzi Gilla można wywnioskować, że ten rok Tomek będzie formalnie wypożyczony, a dopiero później
na pewno podpisze normalny kontrakt. Trochę dziwne, ale cóż. Nikt nie podał wyjaśnień takiej decyzji i możemy się tylko domyślać jej powodów, choć przyznam, że nie jest to łatwe
Zashi napisał(a):Qszczak
Raczej Koosh-chuck

Taki jest fonetyczny zapis jego nazwiska w języku angielskim.