muszeq napisał(a):Nie wiem po co go Riijkard ściągnął
bar32tek napisał(a):jakoś nic nie pokazali w tym meczu, raz jedynie Messi ładnie przeszedł Evrę na 40m

blaugrana.pl napisał(a):Alex Ferguson stwierdził po meczu, że jego drużyna "będzie bardziej agresywna" na Old Trafford. "Mamy jasność sytuacji: jeśli zremisujemy z bramkami lub przegramy - odpadamy. Jeśli jednak wygramy - jesteśmy w finale. Na Old Trafford zobaczymy całkiem inne spotkanie", mówił zadowolony "z braku straconych bramek" Szkot.
Ferguson żałuje tego, że jego drużyna nie potrafiła kontrolować piłki. "Nie potrafiliśmy przemieszczać piłki między formacjami. Umiemy grać piłką, ale dziś pozostaje niesmak z powodu braku płynności w rozgrywaniu jej pomiędzy obroną, pomocą i atakiem", wyjaśnił.

Tomassen napisał(a):ale jak zobaczyłem, że za niego wchodzi Krkić, to sie trochę przestraszyłem, na szczęście Bojan nie pokazał nic wielkiego. Ale przecież gdyby Rijkaard pozostawił Messiego i wprowadził Krkića, zagrożenie byłoby większe... <mysli>

paolo napisał(a):Co do meczu, myślę, że sędzia mógł oprócz karnego na początku podyktować jeszcze dwie "jedenastki". Pierwsza to faul Marqueza, za który powinna być żółta o ile nie czerwona kartka
paolo napisał(a):IMO za niska ocena MEN dla Rooneya. Chyba nie bez powodu wracał się pod swoje pole karne. Na pewno takie zadanie wyznaczył mu Ferguson podobnie jak Tevezowi. W moim odczuciu grali lepiej od Browna (wg. Sky 7!) czy Parka.

“We had a game-plan and tactically I think we got it spot on,”
“We are fairly happy, satisfied with the result,To come here and not concede was the first objective we done that."
“I think I’m just disappointed about the goal,We haven’t scored the away goal but tactically it was fantastic. I think the defence played very well. We stopped many attacks.”
“It was a fairly easy evening,”

muszeq napisał(a):A daj pan spokój. Przecież tam nie było faulu. Marquez ledwo co go dotknął, a to wszystko działo się w biegu.

Olis napisał(a):Pozwoliła bym Hargreaves'owi podejść do któregoś wolnego. Już po niewykorzystanym karnym wiedziałam, że Ronaldo będzie chciał się odbić i próbowac zdobyć gola w inny sposób, ale też wiedziałm, że mu się to nie uda. A kto wie, może by była powtórka z rozrywki [gol Hargo z wolnego].

mufc.pl napisał(a):"W osobie Cristiano Ronaldo mieliśmy piłkarza, który mógł wygrać ten mecz. Cały czas stanowił zagrożenie i myślę, że przy lepszym wsparciu, mogliśmy pokusić się o wygraną" - mówił Ferguson. - "Jestem trochę rozczarowany współpracą pomiędzy obroną i atakiem, zazwyczaj gramy więcej piłką."
"Nie byliśmy wystarczająco szybcy w środkowych partiach boiska, a na tym poziomie każda strata piłki wiąże się koniecznością cofnięcia do obrony. Ponadto, jak się okazało, do większej aktywności w grze defensywnej zobligowało nas wystawienie na nienaturalnych pozycjach Wayne'a Rooneya i Park Ji-Sunga. Będziemy analizować cały ten mecz w najbliższych dniach."

Stefan1555 napisał(a):najbardziej denerwujące jest to że w lidze ze słabymi ekipami zawsze pewnie wykonuje "11", a tym razem chciał ośmieszyć Valdesa, marzyło mu się okno w półfinale LM, eh...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Pożyczka hipoteczna - klimatyzacja warszawa - kryptografia - mikrobiologia - Szafy wnękowe Olsztyn