ewelinka937 napisał(a):Przez wszystkich jest już typowany półfinał Manchester - Barcelona, ale chyba lepiej nie zapeszać, choć jest to bardzo prawdopodobne. Bo właściwie wątpliwe jet to, żeby Barca dała wygrać Schalke na Camp Nou, no i żeby Manchester uległ Romie na OT. SAF powinien postawić raczej na sprawdzonych zawodników. Jestem dobrej myśli - oczekuję dobrego wyniku w Teatrze Marzeń. Jeżeli rzeczywiście parę półfinałowa tworzyłyby Man Utd - Barca to na pewno nie wolno lekceważyć chwilowo słabszej Barcy, prawdopodobnie już wróci Messi. Pożyjemy - zobaczymy

więc na pewno wyjdą mocno zmotywowani MU_fan napisał(a):Transmisję z meczu przeprowadzi TVP 2.
Kisia92 napisał(a):Łużniki czekają!

Kisia92 napisał(a):pan Brown i pan O'shea

Kisia92 napisał(a):Totalna zmiana w obronie, Pique MUSI zagrac od początku. Podobnie Hargreaves, lepiej żeby zagrał na prawej stronie, w pomocy sobie jakoś poradzimy, ale pan Brown i pan O'shea nie moga zagrać a taką 'zabójczą' formą przeciwko Rzymianom, nie możemy do tego dopuścić.

Brown i O'Shea mieli jeden słabszy dzień i już ich skreślasz...?
Hargo musi biegać przed naszymi środkowymi obrońcami, żeby ich asekurować.

Kisia92 napisał(a):Tutaj poradzi sobie Carrick, w dzisiejszym meczu zbyt czesto widziałam go na prawej stronie, asekurujacego Browna czy tez O'shea, przytocze komentarz Nahornego"dobrze, że był tam carrick bo O'shea chwilo stracił orientacje"...

Kisia92 napisał(a):Browna skreśliłam już jakiż czas temu,

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - inhalator - powiadomienia sms - Kreta - Praca Poznań - Spływy Kajakowe Mazury