Koty zwyciężają w bitwie na Villa Park.
W dzisiejszym meczu 31 kolejki Premiership, Aston Villa przegrała na własny boisku z zespołem Sunderlandu 0-1. The Villans poraz kolejny potwierdzili swoją fatalną formę w ostatnim czasie, gdyż od czterech meczy udało im się zdobyć tylko dwa punkty.
Dodatkowym przygnębiającym faktem jest to, że było to pierwsze zwycięstwo Sunderlandu w meczu na obcym terenie, do tego pierwsze od 1982 roku zwycięstwo na Villa Park.
Piłkarze Martina O'Neilla nie potrafią zdobyć bramki od dłuższego czasu, również rażąca nieskuteczność widoczna była w tym meczu.
Źródło: http://www.astonvilla.com.pl

Donu napisał(a):Villa zdobędzie jedną bramkę ale przegra wysoko, obstawiam 4:1

Beckie napisał(a):A czemu to niby mamy mieć nadzieję, żeby grał Kuszczak?

paolo napisał(a):No ja np. nie wstydzę się tego, że jestem Polakiem, jestem patriotą i cieszę się z sukcesów m.in Małysza, Adamka, Kubicy, Boruca, Dudka i właśnie występów Kuszczaka w trykocie Czerwonych Diabłów. Poza tym bramkarz z niego nieprzeciętny.
radzio napisał(a):Wolę, aby wystawił bramkarza, który jest w danej chwili najlepszy

dende napisał(a):![]()
Też jestem patriotą, ale również kibicem United i dla mnie liczy się przede wszystkim dobry wynik naszego zespołu, a nie to, że w barwach MU wystąpi nasz rodak.radzio napisał(a):Wolę, aby wystawił bramkarza, który jest w danej chwili najlepszy
I pod tym się podpisuję.

Pogromca napisał(a):Nasi rywale notowali bardzo przyzwoite rezultaty z przeciwnikami z górnej półki w tym sezonie, chociażby 4-4 na Stamford Bridge, 2-2 na Anfield Road i 1-1 na Emirates Stadium. W tych dwóch ostatnich pojedynkach piłkarze z Birmingham tracili gole w doliczonym czasie gry.
dende napisał(a):Też jestem patriotą, ale również kibicem United i dla mnie liczy się przede wszystkim dobry wynik naszego zespołu, a nie to, że w barwach MU wystąpi nasz rodak.

Donu napisał(a):Najlepiej było by wystawić van der Sara, gdyż on jest obecnie naszym najlepszym bramkarzem, lecz fajnie było by ujrzeć w bramce Kuszczaka. Jeśli będziemy wygrywać do przerwy, SAF może wystawi Tomka, wtedy bym się bardzo cieszył

sebos_krk napisał(a):Oby nie, bo to będzie oznaczać problemy ze zdrowiem Edwina. Teraz każdy mecz do końca sezonu jest jak finał. Nie sądze, aby było jakoś specjalnie dużo roszad w składzie. Jeśli tylko Edwin będzie zdrów to Tomek może nie mieć okazji na kolejne występy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - odżywki - Mapa Europy - Städning - unity diplomat - International Phone Card