Mówienie, że w połowie sezonu Liverpool się przestanie liczyć i to w dodatku na samym początku lipca jest błędem.
pozatym jak tamtejsi właściciele przestaną szczędzić grosza (Barry)
ja bym ich stawiał w gronie faworytów

elmaggico napisał(a):Mówienie, że w połowie sezonu Liverpool się przestanie liczyć i to w dodatku na samym początku lipca jest błędem. Oni napewno wyciągnęli wnioski, pozatym jak tamtejsi właściciele przestaną szczędzić grosza (Barry) i będa ich omijać kontuzje to ja bym ich stawiał w gronie faworytów (tych , co zawsze) .. Kto wie jak to bedzie tym razem.

elmaggico napisał(a):Mówienie, że w połowie sezonu Liverpool się przestanie liczyć i to w dodatku na samym początku lipca jest błędem. Oni napewno wyciągnęli wnioski, pozatym jak tamtejsi właściciele przestaną szczędzić grosza (Barry) i będa ich omijać kontuzje to ja bym ich stawiał w gronie faworytów (tych , co zawsze) .. Kto wie jak to bedzie tym razem.

Czemu wydawałoby się? Chyba, ze chciałeś napisać 'wydaje się'.Lukas napisał(a):Mają za sobą dwa, wydawałoby się,
Taa, jasne.Lukas napisał(a):swoją drogą ciekawe czy portugalscy gracze będą mieli u niego jakieś chody
Bezsensowne, to by było skreślanie Chelsea. Liverpool można typować za wczasu. Nie ugrają nic, bo z kim z Gerrardem i Torresem? Bo jak to mówi Tomaszewski, reszta to koszulki są. No dobra Reina, Carragher i ten Ager to są koszulki ze spodenkami, a reszta... Aha jeszcze Mascher.... albo nie on nie, bo ma śmieszne zęby.elmaggico napisał(a):bezsensowne jest skreślanie klubu już na początku lipca,

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - projekty domów drewnianych - perfumy - Zastrzeżenie logo, znaku firmy - zgrabny brzuch - Forum muzyków Reason FL Studio