mufc.pl napisał(a):Manchester United w nadchodzącym sezonie będzie bronił tytułu najlepszej drużyny Starego Kontynentu. Owen Hargreaves twierdzi, że skład jakim obecnie dysponuje sir Alex Ferguson jest w stanie zwyciężyć po raz kolejny. Angielski pomocnik doskonale wie, jak ciężko powtórzyć taki sukces, ponieważ w sezonie 2001/2002 bronił trofeum w barwach Bayernu Monachium. Jego drużyna przegrała wtedy w ćwierćfinale z Realem Madryt.
"Możliwe jest ponowne zdobycie pucharu Ligi Mistrzów, ale wydaje się to bardzo trudne. Nowych piłkarzy pozyskała Barcelona, mocny jest Real Madryt, a jeszcze bardziej niebezpieczna Chelsea. Będzie ciężko, choć myślę że naprawdę jesteśmy zdolni wygrać" - powiedział Hargreaves.
"Najważniejszą rzeczą w Lidze Mistrzów jest osiągnięcie szczytowej formy w najważniejszym momencie. Trzeba też wygrać grupę, by w następnej fazie rozgrywek mecze rewanżowe rozgrywać u siebie, tak jak to zrobiliśmy w poprzednim sezonie. Nasza forma była dobra przez cały czas, a najlepsza w najistotniejszych spotkaniach. Wykonaliśmy ciężką pracę, żeby tak było, a teraz musimy to powtórzyć."
Reprezentant Anglii uważa, że sukcesy drużynie mogą zapewnić w najbliższym czasie młodzi piłkarze - "Możemy być jeszcze lepsi, jestem o tym święcie przekonany. Na początku będziemy grać bez Cristiano i Andersona, ale poza tym wszystko jest w porządku. W drużynie znajduje się wielu młodych graczy. Wayne przecież ma dopiero 22 lata, on może grać jeszcze lepiej. Z niecierpliwością czekam jak to wszystko się potoczy."
Odkąd zreformowano rozgrywki o Puchar Europy w 1992 roku, żadnej z drużyn nie udało się zwyciężyć w tych rozgrywkach dwa razy z rzędu.

CyberMU napisał(a):Ja mam takie dziwne oczucie między NBA,a LM.
W NBA jest tak samo jak w Lidze Mistrzów albo na odwrót![]()
Tam też jakoś tak dziwnie wszyscy są bardziej nastawieni i zmotywowani na dokopanie mistrzowi.
Troche podobne no nie?
Sory,że tak odbiegłem od tematu ale musiałem się komuś wygadać

Podział na koszyki:
Koszyk nr 1
Manchester United, Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Olympique Lyon, Inter Mediolan, Real Madryt
Koszyk nr 2
Bayern Monachium, PSV Eindhoven, Villarreal, AS Roma, Porto, Werder Brema, Sporting Lizbona, Juventus Turyn
Koszyk nr 3
Olympique Marsylia, Zenit Sankt Petersburg, Steaua Bukareszt, Panathinaikos Ateny, Girondins de Bordeaux, Celtic Glasgow, FC Basel, Fenerbahçe Stambuł
Koszyk nr 4
Szachtar Donieck, Fiorentina, Atlético Madryt, Dynamo Kijów, CFR Cluj, Aalborg BK, Anorthosis Famagusta, BATE Borysów

maju napisał(a):PS. Jakie odczucia, co do mojego wytypowania grupy United?

Miko napisał(a):Poziom trudności: wymagającyManUtd
Bayern Munchen
Zenit St.Petersburg
Atletico

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - odszkodowania rzeszów - słownik rosyjski - Kodeki - public relations - inhalator