pan_opticum napisał(a):To tylko "trudne" asysty się liczą?

branka napisał(a):Ja Fletcha coraz bardziej cenię i widze mnóstwo poztywów w jego grze, szczególnie z meczach z trudnymi rywalami.

RedLucas napisał(a):Nie wiem, może ta moja antypatia do niego wynika z tego, że Fergie go nieco faworyzuje...
maju napisał(a):No to chyba się nie dogadaliśmy. Mi chodzi o to, że w przypadku MU gówno mnie obchodzi styl.

branka napisał(a):Dymitr to w ogóle dziwna sprawa, bo on ostatnio nie błyszczy, wręcz mnie denerwuje, ale strzela gole. Jakos zawsze choć raz w meczu ustawi sie tak, że trafi do siatki, czego nie robi niestety Carlos. Dobrze, że Berba strzela, ale mam wrażenie, że stac go na dużo więcej. Może od przyszłego sezonu ustabilizuje formę nie tylko tę strzelecką i będzie wymiatał tak jak powinien. Bo przebłyski fantastycznej gry miewa w każdym spotkaniu, ale tak poza tym często gdzieś znika i mało jest widoczny(inna sprawa, że nasi piłkarze czasem mu nie potrafia dobrze podać). W każdym razie moim zdaniem stać go na więcej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - projekty domków z bali - okulary przeciwsłoneczne - drzwi antywłamaniowe - cheap phone card to uk - gry