Obstawiłem Hiszpanie przed Euro

Kisia92 napisał(a):A patrząc realistycznie to ich szanse na 2 miejsce są śmiesznie małe. Taka Chelsea ich rozniesie, Arsenal mam nadzieję, że też.

Być może niektórzy nie dorośli dostatecznie
I ani francji ani włochów nie obstawiałem i mówiłem ,tylko że Holandia nie wygra..
Od początku do końca za Hiszpania..

Mata napisał(a):Nie wiem dlaczego 99% ludzi z forum przekreśla Liverpool , jak dla mnie jest to wręcz śmieszne. Widzę tak naprawdę tylko jeden powód dla którego Chelsea jest w stanie być wyżej w lidze niż Live a jest nim osoba : Romek AbramowichPo zatrudnieniu Scolariego nie bd już żartów , jeśli nie wygra ligi lub LM to bd źle , bardzo źle w Chelsea dlatego Portugalczyk jak i piłkarze zrobią wszystko aby pokazać że Chelsea to nie tylko kasa ale też zespół sięgający po najwyższe laury , innego tłumaczenia nie widzę.
Bo naprawdę jeszcze przed sezonem skreślanie ich w gronie faworytów jest dość dziwne .

elmaggico napisał(a):a co z Mascherano , Babelem
elmaggico napisał(a):No troszke respektu i doenienia klasy , nawet dla najgorszego rywala
Mata napisał(a):Nie wiem dlaczego 99% ludzi z forum przekreśla Liverpool , jak dla mnie jest to wręcz śmieszne.

elmaggico napisał(a):No to fajnie, teraz wychodzi na to, że mówie, że Liverpool sięgnie po mistrza
Może za chwile ktoś napisze, że w gronie faworytów widze Sunderland, albo kurwa odrazu, że myśle, że Wisła sięgnie po LM..
Żaaal.
elmaggico napisał(a):Przykre jest to, że mówicie, że nie mają szans, "bo sezon temu czy dwa coś tam..."
elmaggico napisał(a):Statystyki , historia i kartki z nazwiskami nie grają w tym sporcie.
elmaggico napisał(a):A i dobre jeszcze jest to, że Mascherano to dla was ciota, a przypomne, że Ferguson chciał go kupić , jeszcze przed tym kiedy zrobił to WHU...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - sportowe zakłady - Praca Poznań - łeba noclegi - drzwi - Konta młodzieżowe