RedLucas napisał(a):Sam Anglik i Fergie mówili, że w tym sezonie będzie grał na pozycji wysuniętego napastnika i to było widać w meczu z Chelsea. Roo nie uczestniczył w rozegraniu piłki, tylko czekał na tą jedną szansę, którą zresztą wykorzystał

muszeq napisał(a):RedLucas napisał(a):Sam Anglik i Fergie mówili, że w tym sezonie będzie grał na pozycji wysuniętego napastnika i to było widać w meczu z Chelsea. Roo nie uczestniczył w rozegraniu piłki, tylko czekał na tą jedną szansę, którą zresztą wykorzystał
To chyba inne mecze oglądaliśmy, bo ja cały czas widziałem Rooneya, wracajacego do do drugiej linii.

Myślę też, że królem strzelców zostanie ich zawodnik, Fernando Torres. Benitez będzie go wystawiał we wszystkich meczach Premier League, ponieważ dla "The Reds" zdobycie mistrzostwa jest bardzo ważne. Tymczasem inne kluby mogą stosować rotację.

matys napisał(a):Tevez![]()
![]()
David napisał(a):Anderson, jak już strzelił pierwszą bramkę, to teraz będzie walił jedną za drugą![]()

Tomek91 napisał(a):Wszyscy wymieniają zawodników z wielkiej czwórki, no może poza wyjątkami, które jednak są żartami![]()
Serro napisał(a):Ja Stawiam na niespodziankę i błysk geniuszu Gabriela Agbonlahora

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - VDW - domeny - kadry i płace poznań - Masaże Warszawa - pozycjonowanie stron sopot