PL: Manchester United 4-0 Stoke City (09.05.2010)

Kto był najlepszym graczem w meczu ze Stoke?

Edwin van der Sar
1
20%
Gary Neville
0
Brak głosów
Rio Ferdinand
0
Brak głosów
Nemanja Vidic
0
Brak głosów
Patrice Evra
0
Brak głosów
Nani
2
40%
Paul Scholes
0
Brak głosów
Darren Fletcher
0
Brak głosów
Ryan Giggs
0
Brak głosów
Dimitar Berbatow
1
20%
Wayne Rooney
1
20%
Darron Gibson
0
Brak głosów
Federico Macheda
0
Brak głosów
Park Ji-Sung
0
Brak głosów

Razem głosów : 5

Re: PL: Manchester United - Stoke City (09.05.2010; 16:00)

Postprzez Lukas on 09 Maj 2010, 19:44

Mecz ot taki sobie. Byliśmy drużyną lepszą i zasłużenie zwyciężyliśmy.
Pierwsza połowa zdecydowanie na naszą korzyść- niemalże kompletna dominacja i zasłużone prowadzenie 2-0. W drugiej wprawdzie dołożyliśmy kolejne dwie, ale mieliśmy zastój w grze i goście chcieli to wykorzystać, ale na szczęście VDS po raz kolejny pokazał, że za nic ma sobie swój wiek i pięknymi paradami ratował zespół od straty bramki.
Na duże słowa uznania zasługują na pewno VDS, Fletcher, Nani, Evra i środkowi obrońcy. Pozostali solidnie, ale bez rewelacji.
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
Awatar użytkownika
Lukas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 29 Sty 2008, 16:10
Miejscowość: Lejno/Lublin
Postawił: 81 piw
Otrzymał: 54 piw za 32 wypowiedzi

Re: PL: Manchester United 4-0 Stoke City (09.05.2010)

Postprzez El Polako on 10 Maj 2010, 08:33

Niestety nie oglądałem tego meczu i mógłby ktoś mi powiedzieć jak zagrał Berbatov? Bo na powtórce przy 2-iej bramce zdziwiłem się(pozytywnie) że wdał się w pojedynek biegowy i wygrał go szkoda że nie grał tak przez cały sezon, jednak meczu nie oglądałem i nie wiem jak sobie radził w innych sytuacjach.
El Polako
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 05 Kwi 2010, 16:23
Miejscowość: Legnica
Postawił: 16 piw
Otrzymał: 3 piw za 3 wypowiedzi

Re: PL: Manchester United 4-0 Stoke City (09.05.2010)

Postprzez premislav on 10 Maj 2010, 09:40

I had a dream...
Przegraliśmy tytuł, zdarza się niestety. Ale podobała mi się wypowiedź Naniego że teraz trzeba myśleć o nowym sezonie. Wiara w Wigan nie pomogła ale gdyby Chelsea straciła z nimi punkty to chyba cała Europa by się z nich śmiała, przynajmniej nie mamy się o co wstydzić, oprócz pamietnego meczu z Burnley. Przynajmniej walczyliśmy do końca. A najbardziej cieszy mnie postawa kibiców, jak patrzyłem co odstawiali kibice Stoke... who da fuck you support? Godne pożałowania zachowanie.
Co do zawodników naszych to najsłabiej wyglądał Giggs moim zdaniem, grał bez wiary i zaangażowania, VDS jak zwykle latający Holender i jeszcze nie jeden sezon przed nim. Rooney niestety osłabiony kontuzjami. Szkoda że Berba nie trafił, widać że frustracja go rozwala. Nawet trochę biegał i asysta po wygranym pojedynku biegowym! Wszystko fajnie tylko że bez gola, znowu. Ale brawa dla chłopaków za walkę do końca.
Hollow hollow hollow!
M.U.F.C.
Not arrogant
Just better...
Awatar użytkownika
premislav
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 09 Gru 2009, 11:18
Miejscowość: Cracov
Postawił: 11 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach