Milczek napisał(a):Kurde niektórzy mówią, że straciliśmy najlepszego zawodnika.

Aston Villa boss Martin O'Neill believes free-spending Manchester City could win this season's Premier League title.
...
"This Manchester City side is going to be so, so strong that they can withstand anything," O'Neill said.
"City might not be favourites to win the league but they should be. If Toure comes - and they still haven't stopped spending - they have as good a chance as anyone of winning it.
"This situation at City reminds me of Chelsea about five years ago - you can have great success if you can accumulate a group of top-quality players over a short period of time.
Według Daily Mirror, Joleon Lescott ma zamiar zażądać transferu do Manchesteru City. Everton otrzymał wartą 15 milionów funtów ofertę kupna, lecz została ona odrzucona.
Zdaniem Daily Mirror, Lescott chce grać dla The Citizens, gdzie mógłby liczyć na dużo wyższe zarobki niż ma obecnie na Goodison Park.

matys napisał(a):Milczek napisał(a):Kurde niektórzy mówią, że straciliśmy najlepszego zawodnika.
No a jak mają mówić? Był naszym najlepszym zawodnikiem? Był.
Jak Macheda i Nani są dobrzy, to na Rona brak skali.

Milczek napisał(a):Napisałem, Fakt był dobryczytaj do końca.
Milczek napisał(a):Oglądałeś wczorajszy mecz? Widziałeś aktywność Naniego i aktywność Rooneya?

Best napisał(a):Rafael - Chciałbym aby dostawał więcej szans a nawet był w pierwszym składzie. To ogromny talent na skale światową. Myślę, że Ferguson w tym sezonie będzie stawiał na niego częściej.
Best napisał(a):Valencia - Jak na razie odnotował tylko 1 występ w United,
Best napisał(a):Giggs/Nani - Giggs - doświadczony, ale wciąż w świetnej formie. Myślę, że pomoże drużynie w wygrywaniu spotkań.

Tomek91 napisał(a):Best napisał(a):Valencia - Jak na razie odnotował tylko 1 występ w United,
Dwa. Jeden z Boca, a drugi z Bayernem, gdzie wszedł w 2. połowie![]()

W meczu towarzyskim rozegranym w niedzielę z okazji otwarcia nowego stadionu Estadi Cornella-El Prat Espanyol Barcelona wygrał z Liverpoolem 3:0. The Reds nie zepsuli gospodarzom święta i ponieśli wysoką porażkę, mimo wystawienia mocnego składu.
Nie popisał się także Manchester City, który zremisował 1:1 z Barnsley.
Obrońca Kolo Toure uważa, że jego byłemu już klubowi - Arsenalowi - brakuje lidera z prawdziwego zdarzenia. W przeszłości taką rolę pełnili Thierry Henry czy Patrick Vieira, ale obecnie ci zawodnicy nie grają już w barwach Kanonierów.
- Kiedy się patrzy na Arsenal, widać, że odeszli wszyscy wielcy piłkarze i są teraz tylko przeszłością. Thierry Henry, Patrick Vieira i Ray Parlour odeszli. W Arsenalu straciliśmy zbyt wielu liderów - powiedział Toure.

Tomek91 napisał(a):Obrońca Kolo Toure uważa, że jego byłemu już klubowi - Arsenalowi - brakuje lidera z prawdziwego zdarzenia. W przeszłości taką rolę pełnili Thierry Henry czy Patrick Vieira, ale obecnie ci zawodnicy nie grają już w barwach Kanonierów.
- Kiedy się patrzy na Arsenal, widać, że odeszli wszyscy wielcy piłkarze i są teraz tylko przeszłością. Thierry Henry, Patrick Vieira i Ray Parlour odeszli. W Arsenalu straciliśmy zbyt wielu liderów - powiedział Toure.
Best napisał(a):Owen - jeśli utrzyma formę z sparingów i nie będzie już nękany przez kontuzje to może strzelić kilkanaście ważnych goli. Z Rooneyem mogą tworzyć świetny duet.

sebos_krk napisał(a):Best napisał(a):Owen - jeśli utrzyma formę z sparingów i nie będzie już nękany przez kontuzje to może strzelić kilkanaście ważnych goli. Z Rooneyem mogą tworzyć świetny duet.
Ja uważam, że jeszcze lepszy duet może stworzyć z Berbatowem. Michael jest piłkarzem stworzonym do gry z napastnikiem, który czasem wyjdzie przed pole karne i stojąc tyłem do bramki znajdzie lepiej ustawionego partnera. Wszyscy pamiętamy prosty sposób gry liverpoolu z podaniem na głowę do Heskeya, który zgrywał piłkę Owenowi. Berbatow ma nieporównywalnie większy wachlarz możliwości rozegrania piłki od Heskeya, co może tylko zaprocentować.
Jestem ciekaw jak to wszystko Ferguson poustawia, bo jednak jedynym jak mi się wydaje pewniakiem wśród napastników jest Wayne Rooney.

sebos_krk napisał(a): Tomek91 napisał(a):Obrońca Kolo Toure uważa, że jego byłemu już klubowi - Arsenalowi - brakuje lidera z prawdziwego zdarzenia. W przeszłości taką rolę pełnili Thierry Henry czy Patrick Vieira, ale obecnie ci zawodnicy nie grają już w barwach Kanonierów.
To niestety dla kibiców kanonierów jest prawda. Zespół zupełnie zatracił charakter, który przez wiele lat wyróżniał londyńczyków. Nie wiem co tam się dzieje i co takimi ruchami kadrowymi chce osiągnąć Wenger, ale nic dobrego im to na ten sezon nie wróży.
- Nie uważam, że odeszli od nas najlepsi zawodnicy. Nadal mamy Arshavina oraz Fabregasa, a oni się wielkimi zawodnikami - powiedział Rosicky.
- Nie wiem, dlaczego mielibyśmy się kogoś obawiać. Mamy potencjał i musimy się skupić na tym co mamy. Dysponujemy wieloma możliwościami i właśnie dlatego uważam, że będziemy silniejsi niż w ostatnim sezonie. Wiemy co musimy poprawić, widzę wiele pozytywów. Mam nadzieję, że możemy coś razem osiągnąć i walczyć w tym roku o trofea - dodał Rosicky.
Former Arsenal skipper Patrick Vieira could be set for a sensational return to the club after reports that manager Arsene Wenger is considering a swoop for the midfielder.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - producenci domow z drewna - Kurs Uwodzenia - klocki hamulcowe Ate - zakłady - india calling card