ZasadKG napisał(a):Ale z drugiej strony O'Shea to zawodnik przeciętny, który nie przeskoczy pewnego poziomu.
Zamiast niego jest w United kilku piłkarzy, którzy są lepsi od Irlandczyka.
Jasne, Rafael jest jeszcze młody, ale może się pewnego pochmurnego dnia wściec i powiedzieć: a z jakiej to kurwa paki ja ciągle siedzę na ławie?
Owszem, parę razy zachowałem się nieodpowiedzialnie, ale czy to powód, by do końca życia być zmiennikiem zmiennika który zmienił Johna? W dupie mam, wyślę swoje CV do paru klubów, a nuż ktoś mnie zechce i to nie jako strażaka.
Myślę jednak, że prędzej czy później Ferguson zacznie stawiać na Brazylijczyka z tego prostego powodu, że ktoś musi aktywniej wspomagać prawego skrzydłowego, gdy temu nie będzie szło. O'Shea nie jest zawodnikiem, który przedrybluje dwóch rywali i wyłoży koledze piłkę jak na tacy. Umie dośrodkować (vide: gol na 3-2 Berby), ale przy kontrach jest bezużyteczny w przeciwieństwie do np. Evry.
//A co do tego Michał że wolisz poczekać na Nevilla w formie...Ja wolałbym widzieć Rafaela w formie, który niech nawet będzie słabszy od Neville'a w formie (co jestkwestią dyskusyjną), niż Garego na boisku i marnującego się jednego z najlepiej zapowiadających się prawych obrońców europy...

Ale z drugiej strony O'Shea to zawodnik przeciętny, który nie przeskoczy pewnego poziomu.

Czary napisał(a):Nie wiem, dlaczego tak jedziecie na Rafaela. Popełnił kilka błędów, ale po pierwsze - dawno nie grał, a po drugie pozycja na której wyszedł była dla niego nietypowa.

Czary napisał(a):Tak, ale piszesz tutaj jakbyś nie wiem czego od niego wymagał. Gra na lewej obronie. Dawno nie grał poważnego meczu. Zagrał poprawnie, a wszyscy po nim jadą.

Mubinio napisał(a):Rafael - nie wiem czy ktoś też zwrócił na to uwagę, jak na początku 1. połowy pobiegł z lewej obrony szybkim pędem do bramkarza Scunthorpe (nawet ze wślizgiem). Po co? W defensywie jest fatalny.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Zegarki Suunto - Darmowe Etui na okulary - Ares - Kiteboarding - Suunto