ZasadKG napisał(a):Ja wychodze z założenia że jak bysmy odpadli z Interem/Milanem/Romą/Lyonem w 1/8 to bysmy dalej i tak nie mieli czego szukac w lidze mistrzów - jak chce sie wygrać to trzeba wygrywać ze wszystkimi, a ja chce jak najmocniejszych przeciwników żeby oglądac zajebiste widowiska - wierze w United i wierze że i tak wejdziemyTaka Kopenhaga może sie modlić, żeby trafić na jak najsłabszych, ale my?!

Hotwarty napisał(a):No i jest Marsylia, tak jak chciałem.![]()
Resztą losowania jestem zawiedziony, znowu te same mecze. Arsenal - Barca, Inter-Bayern no i po raz setny chyba Lyon - Real. Mogli dać królewskim kogoś nowego do czarnej listy 1/8.

Sirius napisał(a):Co do poziomu przeciwników to z jednej strony fajnie oglądać interesujące i zacięte mecze, ale kto tak na prawdę po jakimś czasie pamięta rywali (poza finałowymi) np. Liverpoolu z 2005 roku

panopticum napisał(a):Sirius napisał(a):Co do poziomu przeciwników to z jednej strony fajnie oglądać interesujące i zacięte mecze, ale kto tak na prawdę po jakimś czasie pamięta rywali (poza finałowymi) np. Liverpoolu z 2005 roku
Kibice Liverpoolu pewnie. Tak to działa.

- 2Chudy napisał(a):Tak żeby było bardziej przejrzyście.
Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów:
AS Roma - Szachtar Donieck - 2
AC Milan – Tottenham Hotspur - 2
Valencia CF – Schalke 04 Gelsenkirchen - 1
Inter Mediolan - Bayern Monachium - 2
Olympique Lyon - Real Madryt - 2
Arsenal Londyn – FC Barcelona - 2
Olympique Marsylia - Manchester United - 2
FC Kopenhaga – Chelsea Londyn

panopticum napisał(a):Ależ Arsenal dostanie wpierdol.

Matti888 napisał(a):Znowu, bo w zeszłym roku przegrali na Emirates aż 4:0.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - RTG - Buty - książki dla dzieci - solarne lampy ogrodowe - kolczyki srebrne