Chelsea vs Manchester United
UEFA Champions League
06.04.2011; 20:45
Stamford Bridge, Londyn

Mubinio napisał(a):.I w środku z propozycji truered zmienił bym Giggsy'ego na Parka - nam jest jutro potrzebna solidność i zaminowanie środka pola, a można to osiągnąć wg mnie właśnie dzięki takiej kombinacji piłkarzy. Giggs ostatnio za bardzo się wygłupia, za dużo piętek i tym podobnych fajerwerków - fajnie, ale nie jutro.

michal85 napisał(a):Ciekaw jestem czy Fergie postawi na Valencię, czy np. na skrzydło desygnuje Parka, a w środku po raz kolejny wystąpi Gibson bądź wracający po kontuzji Ando
ManUtd.com napisał(a): In midfield, the game has come too soon for Anderson, even though he is back in training (...)
michal85 napisał(a): Evra nie ma świetnego sezonu, ale ćwierćfinał LM to nie czas na eksperymenty

truered napisał(a):Dostał MOTM od Sky właśnie za solidność, zagrał przecież i w środku pola, a potem jako boczny obrońca i ani razu nie popełnił błędu
truered napisał(a):Może nazwałem to źle, bo eksperyment był w meczu z Arsenalem, teraz to już jest znana taktyka. Jeżeli Evra nie jest w formie to jest najlepszy czas, żeby dać wykazać się bliźniakom. Mecz z Arsenalem, ćwierćfinał FA Cup
michal85 napisał(a):Ciekaw jestem czy Fergie postawi na Valencię

Jaroldz napisał(a):Nie napalam się na ten mecz, gdyż nie robię sobie większych nadziei na nasz awans do półfinału. Pewnie będzie jak zawsze, dobrze zaczniemy, ale z biegiem czasu Chelsea nas zdominuje i wklepie nam ze dwa gole i wrócimy do domu.

Peneros napisał(a): Fergie na trybunach

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Darmowe Etui na okulary - GRY ONLINE - Końcówki stomatologiczne - Puma Buty - sposoby na jędrny biust