CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010)

Kto był najlepszym graczem w meczu z Rangers?

Tomasz Kuszczak
3
17%
Wes Brown
1
5%
Rio Ferdinand
0
Brak głosów
Chris Smalling
1
5%
Fabio da Silva
0
Brak głosów
Antonio Valencia
3
17%
Darren Fletcher
2
11%
Darron Gibson
6
35%
Park Ji Sung
0
Brak głosów
Javier Hernandez
0
Brak głosów
Wayne Rooney
0
Brak głosów
Ryan Giggs
1
5%
Michael Owen
0
Brak głosów
Jonny Evans
0
Brak głosów

Razem głosów : 17

Re: CL: Manchester United 0-0 Glasgow Rangers (14.09.2010)

Postprzez Janek Turoń on 16 Wrz 2010, 09:50

Jaroldz napisał(a):Rozumiem, że sezon jest długi i żmudny, ale żeby wymieniać aż tylu piłkarzy w stosunku do spotkania sprzed kilku dni? Jakoś Inter czy Barcelona wystawiły najsilniejsze składy, a SAF już na samy początku odpuszcza.

Ale czy Inter coś ugrał? Remis z Twente? Szałowo. Mówiąc serio, to lepiej popatrz na ten Inter z poprzedniego sezonu (problemy z wyjściem z grupy!) i módl się, aby ManU tak zakończyło sezon :D Barcelona? Oni mają Messiego więc się nie liczą :)
Cała reszta komentarza to sama prawda.
Janek Turoń
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 14 Wrz 2010, 14:19
Postawił: 1 piw
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez michal85 on 16 Wrz 2010, 10:59

Prawda, że kolejny słaby występ? Bo jak dla mnie to był pierwszy słaby mecz w naszym wykonaniu w tym sezonie. I szczerze mówiąc było to do przewidzenia.
Awatar użytkownika
michal85
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:55
Miejscowość: Rzeszów
Postawił: 42 piw
Otrzymał: 167 piw za 103 wypowiedzi

Postprzez sebos_krk on 16 Wrz 2010, 12:49

Najpierw chcą, żeby dać odpocząć najważniejszym piłkarzom, bo początek sezonu jest wymagający, a potem narzekają, że wynik taki, a taki...

Fan United od 1992 roku
Awatar użytkownika
sebos_krk
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:54
Miejscowość: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Postawił: 219 piw
Otrzymał: 178 piw za 120 wypowiedzi

Postprzez Mubinio on 17 Wrz 2010, 09:44

Nie czaję. Tragedii przecież nie ma. Jakby nasz garniturowy pierwszy skład zremisował we wtorek to bym się martwił, ale sami widzieliście, kto grał. Rio i Wes ledwo po kontuzji, i tak wypadli dość dobrze. Smalling debiutował w wyjściowym składzie w oficjalnym meczu - wg mnie najlepszy z czwórki obrońców. Fabio - coś tam szarpał, lepiej niż Brown po prawej stronie.
Najbardziej szkoda tych strzałów Gibsona, hattricka mógł nawet z dystansu ustrzelić przy odrobinie szczęścia. Rooney - trzeba go czymś wkurzyć, bo snuje się po boisku jak ćma. Myślę, że w meczu z LFC jak będzie grał tak dalej to w 60 minucie powinien zostać zdjęty jako pierwszy. Terapia szokowa.

A co najważniejsze - musimy wrócić na ścieżkę zwycięstw. 1:0 z Liverpoolem starczy.
Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
Awatar użytkownika
Mubinio
Weteran
Weteran

Dołączenie: 23 Kwi 2010, 08:22
Miejscowość: Jaworzno
Postawił: 52 piw
Otrzymał: 104 piw za 72 wypowiedzi

Postprzez panopticum on 17 Wrz 2010, 11:36

Jaroldz napisał(a):Cóż za sukces Manchesteru United Po świetnej grze udaje nam się zremisować z Glasgow Rangers 0-0. Doprawdy, wspaniały rezultat.

A tak na poważnie, to kolejny słaby występ Manchesteru United

To ja już nie rozumiem, dobry czy słaby. :(

Wynik to zero zdziwień, cieżko takim składem strzelić coś Rangersom, którzy kiedy tylko wyjadą z Glasgow w inne rejony niż Kilmarnock, to się murują. To, że nie wygrali meczu w LM od jakiś trzech lat to nie jest przypadek. Czekam z ustęsknieniem na reformę zabraniającą szkockim drużynom grać w europejskich pucharach. Jedyna szansa to był stały fragment gry, Rooney Niszczyciel, albo petarda Gibsona. Nie pykło, ale tragedii nie ma. Nie wiem skąd jakieś żale, że nie wystawiamy najmocniejszego składu w fazie grupowej. Od lat tak jest i nie wiem skąd zdziwienie, że gramy właśnie tak. A Barca gra najmocniejszym składem, bo nie bardzo ma inny. Od lat kibice narzekają na krótką ławkę rezerwowych.

Remis z Rangersami to nic, przecież i tak wyjdziemy z grupy. Jedyną rzeczą, która w tym meczu powinna nas martwić to kontuzja Valencii.

A Gibson wyrabia się coraz bardziej. Raz nawet pyknął ładny przerzut na prawe skrzydło. Gość robi wielkie postępy, z czego się bardzo cieszę.
“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

http://eatmyshit.blox.pl/html <- mój fajny blog
Awatar użytkownika
panopticum
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 22 Cze 2008, 11:14
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 206 piw
Otrzymał: 341 piw za 206 wypowiedzi

Poprzednia

Powróć do Sezon 2010/2011