Śliwa napisał(a):Tak jak powiedziałem, mają dobry pierwszy zespół, ale czy wśród rezerwowych jest wystarczająca liczba zawodników grających na DOBRYM poziomie?
Wiadomo, rezerwowi w takich klubach muszą być słabsi od zawodników pierwszej "11". But:
- Widzę na obronie Corluke, Dawsona, Kinga, Assou - Ekotto. Wypada jeden, wchodzi Gallas, wypada drugi, cofamy na obronę Bale'a.
- Widzę w pomocy Modricia, Huddelstone'a, Bale'a, Van der Vaarta ( choć tak po prawdzie Tottki od czasu kontuzji Defoe grają zazwyczaj piątką w pomocy [chyba] ). Wypada jeden, wchodzi Lennon, wypada drugi, wchodzi Palacios.
- Widzę w ataku Defoe i Croucha. Wypada jeden, wchodzi Pavlyuchenko, wypada drugi, wchodzi dos Santos, chociaż ten dalej nie może strzelić tej pierwszej bramki w sezonie.
To takie moje mogące nie mieć sensu pokazanie siły rezerwowych Tottenhamu. A ten zespół ma przecież jeszcze nieodkryte możliwości, bo Krancjar zapowiadał się na kogoś więcej i nadal się zapowiada, Woodgate tylko się leczy, a wspomniany dos Santos mimo ogromnego potencjału nie pokazuje pełni możliwości. Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na Sandro. Ciekawie się zaprezentował z Arsenalem i kto wie, czy nie jest szykowany na następce Huddlestone'a, gdyby ten chciał odejść z klubu, np do...nas. Coś ostatnio o tym pisano, na co bym się godził, bo jestem jego fanem, a jeśli nie, to z cała pewnością miłośnikiem jego gry w piłkę.