Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Silvan Offline
Judge-mental

Liczba postów: 1,029
Reputacja: 55
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Naniego możemy powoli rozpatrywać w czasie przeszłym. To jego ostatni sezon w United i nie wierzę, że coś się jeszcze zmieni, więc Ferguson pewnie niedługo zaczynie się rozglądać za skrzydłowym. Co do Gotze to mam mieszane uczucia, jakoś bardziej widzę go w środku pola niż na skrzydle, poza tym ten dzieciak jest jednym z największych skarbów niemieckiej piłki i na pewno Borussia będzie skutecznie odstraszać United metką +30 baniek (funtów, nie euro) To, że jest łączony z innymi klubami, to tylko efekt jego dobrej gry i sporego potencjału bo raczej nie spieszno mu odchodzić za granicę. Fajnie by było, ale dla mnie to transfer z gatunku nie realnych.

Bacznie przyglądam się za to sytuacji Walcotta w Arsenalu, jeżeli do końca zimowego okienka nie podpisze nowej umowy to z pewnością odejdzie z klubu po tym sezonie i warto się chłopakiem zainteresować. Myślę że on sam już podjął decyzję i wybywa z Arsenalu po obecnym sezonie. Paręnaście baniek, za które opyli się Naniego powinno wystarczyć, więc nie nadwyrężyłoby to finansów klubu. Kibice Arsenalu i sam Wenger również, zapewne eksplodowaliby ze złości, jakby się okazało, że Theo wyrazi zainteresowanie ewentualnym dołączeniem do swojego byłego kapitana Tongue Ja tam przywitał bym go z otwartymi ramionami, jeden z ostatnich wartościowych piłkarzy jaki ostał się w w tym klubie, a i tak Wenger chyba go specjalnie nie docenia. Fakt, że jest to często taki jeździec bez głowy, trochę jak Lennon, ale patrząc na to "jak wiele" dawał drużynie Nani w ostatnim czasie to i tak byłoby to jakieś wzmocnienie.

"And UNSTOPPABLE SHOT from PAUL SCHOLES !"
05-11-2012 13:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Silvan - 05-11-2012 13:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości