Michelle
20:54
Barteeeeeekkkkkkk <333333333333
Michelle
20:55
pięknie mu włożył

sebos_krk napisał(a):Tak naprawdę to mnie nie interesuje obsada ataku Chelsea czy LFC. My mamy Berbatowa, Hernandeza, a w obwodzie mało znanego, ale obiecującego Wayne'a Rooneya. Czego chcieć więcej

rav10 17:11
11111111111111
lirwa
kiurwa
lirw
kojot 17:11
GOL
Hotwarty 17:11
jeeeeeeeeeeeeeee
kirwa
kurwa! :D 

kojot napisał(a):No, ale takie coś to ja na śniadanie zjadam mato. Wgl co to kurwa jest? Coś z teksańskim , czy jakoś tak , kiedyś w bajkach był taki co się kręcił.
EDIT: Diabeł tasmański

Tomassen napisał(a):Na temat pierwszego filmiku się wypowiem, bo znam (zarówno nagranie, jak i kawałek; na drugi - wszyscy śpią, nie chcę włączać). Money for nothing to chyba jeden z lepszych utworów Dire Straits. Naprawdę świetny zespół, uwielbiam ich. Szczególnie za rytmiczność ich muzyki, coś wspaniałego. Polecam każdemu kierowcy, świetnie się przy tej muzyce jeździ. Jeden z moich ulubionych zespołów. Ostatnio słuchałem solową Marka Knopflera pt. "Get Lucky" i muszę przyznać, bardzo mi się podobała. Uspokajająca muzyka, melodyczna, nic tylko słuchać. Polecam!
PS. Jestem z siebie dumny, że po paoru flaszkach napisałem posta bezbłenie!

RedLucas napisał(a):manusite.pl napisał(a):"Przy okazji David ma ładne i zgrabne nogi" - dodał Rio.

RedLucas napisał(a):a akurat Rio stać na tego typu "żarciki".

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Tanie kredyty internetowe - Konkurs - Fundacja Cor Infantis - projekty domów drewnianych - china phonecard