Imie: wiktor
pseudo: na forum (i na dp) griever, w szkole roznie: viki, wikuś, księciunio. Na wielu portalach sweeet.k8 (taaak, podszywam sie pod laske! a co!

)
Mieszkam i ucze sie w poznaniu, 2lo. Na weekendy czasami jestem we Wrzesni (50km od poznania), gdzie mieszkaja moi rodzice (:*).
Własnie słucham dziewczyny bez zeba na przedzie, mam psa a chce kota, mieszkam w pokoju nr 37, nie zaplacilem rachunku za styczeń, uwielbiam salatke z czarnymi oliwkami, tunczykiem, salata lodowa, pomidorem, ogorkiem i cebula (opcjonalnie), ciagle gubie klucze, przeczytalem wszystkie czesci Harrego Pottera, spijam litry herbaty, kupilem buty w londynie w wolnocłowym, zdałem prawko za pierwszym razem, po czym po 2 miesiacach spowodowalem wypadek samochodowy (bez ofiar niestety), nie przepadam za Nirvaną, bylem u fryzjera 3 dni temu, mam 2 segregatory z wally zwiedza swiat, hoduje zdechlego swierszcza w sloiku, lubie matowe blekitne skarpetki, spie dzisiaj na żółtym przescieradle, nigdy nie nosze kapci, chce poleciec na ksiezyc, mlodszy o 2 lata kolega tlumaczy mi matme, podobno zmieniam dziewczyny jak rekawiczki, podobno nie lubie chodzic do szkoly, Agata z 17stki powiedziala, ze jestem pojebany, jakaś laska na sylwestra powiedziala po 2 min rozmowy ze mna, ze mam wygorowane mniemanie o sobie, ale pocieszam sie tym, ze Zuza powiedziala 4 lata temu, ze jestem najinteligentniejszą osobą, jaka poznała, wszyscy nauczyciele mowia "zdolny, ale leniwy" z czego polowa mowi "urodzony kombinator", uzywam winampa 5.21, rzadko miewam temperatury, moj tata ma na imie Krzysiek, moj pradziadek byl rolnikiem, jak mialem 9 lat to spadlem z drzewa, nie cierpie lekarzy, moj sasiad nie ma 1/3 palca (ucial sobie pila mechaniczna), we wrocławskim zoo z powodu przedrzezniania szympansa zostalem obrzucony gownem przez niego (..chybił) nie lubie w kondomach. Podobno wariat jestem
Jakies pytania?

citizen erased.