Chcesz pójść na mecz United z innymi kibicami Czerwonych Diabłów? Jeśli odpowiedź brzmi tak to zajrzyj tutaj i sprawdź czy w Twoim mieście jest organizowany wypad do pubu!
Mecze oglądamy tylko w Śrubie! od biedy w Redzie. Śruba to teraz nasz pub, kiedys był City Pub i Irish ( w City nie miła obsługa, drogie, chujowe piwo i masa buców kibiców LFC i Chelsea ) a Irisha nam zamknęli. Wpadajcie do Śruby na mecze bo jestesmy na każdym a na meczach nas jest zawsze ok 10 lub wiecej ahhhh gdzie te czasy 2006-2008 kiedy w City Pubie na Chelsea na było 30
Rozumiem, że jeśli tylko canal + pokazuje mecz, to do śruby bez obaw można wpadać? Jak tylko na weekendy nie będę zjeżdżał do domu to oczywiście, bede wpadał. Dobrze wiedzieć, że zmieniliście lokum.
Foster a oglądałeś z Nami juz mecze? w śrubie jest tylko Canal +, mecze na SportKlubie patrzymy czasami w Redzie, ale nie wiem czy tez w Śrubie nie ma na PW zostawie Ci moj numer to dzwon do mnie jak bedziesz chciał wpasc to powiem Ci czy patrzymy, ale dzwon bo na smsy nie mam czesto czasu odpisać